Baby Zayed FREE photoshoot..^_^


Ok..ni kesinambungan dari pic terbaru tiga beradiks semalam..sebenarnya hari sabtu lepas bwk bby Zayed ke booth Anakku di Kuantan Parade..diorng ada buat promo n contest..belanja rm50 ke atas akan dpt free photoshoot by Baby Ah Hing photography (antara photog baby n kids yg utama di Kuantan)..so mama memang pantang kalau bab2 photosoot ni kan..hahahaha..kebetulan mmg nak beli baju tido baru utk baby so after shopping2 teruslah bagi Zayed bergmbar kat sana..bab contest mama tak kisah sgt pon sbb mama tau susah nak menang kan mklumlah, ramaiiiiii sgt baby2 comel di luar sana..ekeekekeke

Nway, tak seperti yg diharapkan..mood baby tak berapa ok time kami dtg tuh..baru bangun tido..mama dok imagine gmbar baby bergelak ketawa tapi last2 almost sume gmbar muka blur..hahahaha...takpelah syg ye..muka blur pon awk tetap nmpak comel di mata mama..=p..utk semua shots yg mama amik ni, diorng soh pilih satu untuk dirong bagi free 4R print..then yg lain2 tu kalau nak burn dlm cd kena tmbah rm30..errr..tak berapa nak free lah kiranya kan..hahaha..tak kisahlah..asal mama dpt simpan gmbar anak2 mama ni kan..=p


My baby comel..gmbar ni yg mama request utk diprint..^_^

Baby Zayed in action..puas agah tapi tetap tak mau senyum..haha



Percubaan utk bangun merangkak..


Letak dlm bakul ni lagi blur muka dia..kikiki


Akhirnya, papa papah dia berdiri...dpt berdiri baru muka ada senyum sikit..=p

Angkat kening sebelah ..hihi







Macam gmbar tiga beradik semalam, pose yg sama tapi shots je berbeza..hahaha..nway, suka background dia..nmpak ceria jek kan..^_^



7 comments:

Sue said...

nice... siap bole dpt softcopy ke ni.. bagus betul.. kitorg dulu tak leh dpt softcopy pun.. bole print n bayar je kalu nak gmbr tu

Sidratul Muntaha said...

abg ngah dgn akak long muka ayah dia
tpi zayed ni memang terng2 chop muka mummy dia
saling tak tumpah mcm ko la lily

Adlin Mohamad said...

kalau mak sendiri snap bukan main pising kalau org yg snap cam ni la xnak senyum pun heheheanak2 lin [pun sama

Syima ~Mama Kyra~ said...

alo2...bangun tido lapar ye..seb x nangis kan..pasni mama buat PB utk zayed ye :)

LYAfrina said...

HARUS la ambik peluang klo free..
comey je baby senyum...
kat kemaman pon ada..tp asya dh beso.. xlayak..haha

~Aida@MommyAqilMedina~ said...

Alahai comel je semua gambar Zayed..walaupun tak senyum still nampak cute n happy face..nasib baik dia tak nangis, kalau tak,lagi haru kan kak..

QasehnyaRania said...

ikut mood kan baby ni.mayb baby tgk ramai org sgt kot dok tertumpu kat dia.itu yg muka blurr je

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016