Sekian lama tak ber'Pizza Hut'


Entry makan2 harini..gambar dua minggu lepas before papa gi kursus..few weeks before tu dah start terasa2 nak makan pizza..cam lameeeee sgt dah tak berpizza..ikutkan selera sekarang lebih suka Dominos, tapi kebetulan ada dapat kupon free from ofis utk kfc/ayamas/pizza hut..maka kite pilih makan pizza hut ok..lagipon zara n zareef suke jek gi sini..masing2 ada menu fevret which is bolognaise spaghetti and mushroom soup..hihi..

Nway, kitorng gi makan ni kat Kuantan Parade..gi asing2 pulak tuh..haha..mama dr tpt keja terus amik zara gi sana..papa plak gigih bwk due hero naik keta ngan die..pastu baliknya mama kena angkut tiga2 sekali sbb papa sibuk nak gi urut kaki..ok, takpelah..sekali skala papa nak 'he time' kan..=p


First menu yg smpai..choc lava cake..perghhhhh..sedap gilerrrr kot..meleleh lava dia..hehehe..tp size kecik mcm tak puas makan..nak order satu lagi malas plak..sambil makan smbil 'berperang' dgn zayed sbb die sibuk nak capai makan sama..agagagaga

Sepanjang umur gi pizza hut, first time order cappucino freeze ni..sedappppppp..^_^

Our pizza..tak ingat spesis apa..tp mcm biasa klu gi sini pizza die kena stuffed crust..saje nak menambahkan lemak2 di badan kan..yg kelakar time smpai papa komen, ni jek ker?? sekali tu sorang dua keping jek larat makan, balance tapau..kikiki

Makan pizza dgn tenang sbb time ni bby zayed ketiduran dlm stroller..^_^

Kakak Zara ngan menu wajib, spaghetti + ice lemon tea

Adik berselera ngn mushroom soup dia

Ni gmbar before menu smpai sbnrnya..mama wth dua hero kecik..kantoi lagi perut zayed..hahaha..

Selfie mama n baby..=p

Kakak sibuk menyelit

Alhamdulillah..kupon dapat rm60..tinggal tmbah sikit utk makan malam tuh...hahaha




6 comments:

mama tisya said...

dessert kt pizza tu mmg sodap...kita dh 3x mkn

Adlin Mohamad said...

memang sedap ..anak2 suka makan mashroom soup tu dapat tu x pandang lain dah tp jarang gak masuk pizza hut ni

Tengku Fauziana said...

puas la mkn ye..

Lynn Hamzah said...

pizza hut pun ada chocolate lava ek...macam best jer tgk kat gmbr...

~Aida@MommyAqilMedina~ said...

Adoiyaii..kek coklat tu meltingnya..aida mesti dapatkan jugak menda alah tu, karang kempunan..hehe..minggu ni je aida beli delivery Pizza hut..ntah, asik nak makan piza je kejanya..hehe

LYAfrina said...

yummm..sedapnya..harus mnfaatkan kupon y ada..

lya pling jarang ke pizzza sbb husband n asya x mkn pizza..lya sdri kureng..klo mkn pon dgn ofismate je la

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016