Zara Zareef Zayed | Pic terbaru tiga beradiks


Salam Isnin semua...iskkkk..sebenarnya azam hujung minggu nak spend sikit masa buat scheduled entry utk sepanjang minggu ni..byk gak benda nak citer  tp smpai sudah, hampehssss tak terbukak laptop pon...hukhukhuk..biasaleh, bizi melayan anak2 n melayan kerja2 umah..selebihnya tidooo..skang cam dah tak mampu nak stay up malam2 melayan online lama2..hari2 niat tu ada tp last tido,tido,tido..penat sgt gamaknya kan..kikikiki

So, sebab tk smpat pagi2 ni nk buat entry panjang2..mama letak dulu gmbar terbaru tiga beradiks ni ya..permata hati yg dikasihi..semua makin besar, and semua pon makin bertmbah ragamnya....esp abg zareef yg makin hari makin terselah keligatan dia..smpai kdg2 papanya pon pening nak layan..hahahaha..


My heart and soul..Nur Riza Azzahra, Riza Ammar Zareef, Riza Ameer Zayed..







Haha..harap jek gmbar banyak..tapi pose yg sama jek sbnrnya kan, shot jek berbeza2....mama tak reti pilih mane yg ok so letak jek banyak2..kekekeke..nway, esok mama stori yek camane leh terselit gmbar diorng bertiga yg ala2 gmbar studio ni ..=p



8 comments:

Lynn Hamzah said...

alahai comeynyer tiga beradik nie...anak-anak syurga...

salwana nordin @ che'wa said...

cantik background..sesuai sgt dgn kids :)

alhamdulillah..comei2 anak lily :)

ch@ said...

comel sgt. nmpk sweet je.
muka kakak campur muka abang dapat adik. eh, kita seri ke ni? hahaa.
trio in blue.

Syima ~Mama Kyra~ said...

PS lagi ek..tu mesti sggh kt mana2 galeri nmpk cantik terus snap..mujur anak3 sporting nk melayan bgmbr :D Zara tu bdn dia nmpk besar ikut baka mama dan papanya la tu :) :D

LYAfrina said...

sama la mcm lya.. bila snap banyak2..walau tempat y sama , tapi bila nak upload keliru lak nak pilih y mana. rasa mcm semua cantik. haha...

comelss sgt 3 beradik ni. background pon cantik la.. kat mana ni lily?

LYAfrina said...

lya dah siap scheduled entri utk seminggu ni.. hehe.. tgal nak bw je la..

Adlin Mohamad said...

cumel ..tiga2 cute je hehehe

Tengku Fauziana said...

syiok nyer photoshhot..kite last bertiga dulu..
Bila la nak pi buat berempat pulok...

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016