Trio Frozen saya..=)


Salam Isnin semua..sekejap jek dah isnin semula..walaupon weekend tanpa papa, ttp enjoy duduk umah bergelumang ngn anak2 kan..ahhahaha..so ari ni citer ttg diorng jugak ni..ingatkan demam frozen kakak zara dah menurun dah sbb mmg lamaaaa sgt tak belikan apa2 yg tema frozen kat dia..tup3 arituh die tertgk satu gmbar dress frozen kat fb mama terus buat muka kesian mintak baju baru..haahhaa..so mama belikan jekla kan..pastu dah beli baju kakak, mcm biasala nak gak belikan utk adik2..so kebetulan ternmpak baju frozen yg sesuai utk budak lelaki pakai, dptlah dua org budak tu baju sedondon..

So, gmbar kat bwh ni time parcel baru smpai..saje soh diorng posing2 kebetulan sume good mood kan layan kan mama diorng ni..hahahaha...so nilah die, trio frozen dlm umah ni.wlupon zara takde geng anna (die suka nak jadi elsa..hihi), tetap ada geng olaf n kristoff..bolehla kannnnn..kikikiki


Zara dgn new dress die..baju elsa kaler pink..mau die tak suka..=p



First time mama belikan baju sedondon utk diorng ni..kebetulan ada size yg sesuai utk dua2..hihi..mujurlah zareef nak pakai kan sbb die kan suka superhero jek sblm ni..tp sbb baju sama ngan adik, tu yg die eksited nk pakai jugak tuh..^_^


Geram tgk muka si kecik tuh..ceria jek mcm abg die kan..=p

Trio Frozen saya..kikiki






Syg sume ketat2..^_^


Errrr..minggu ni byk tepek muka anak2 jek kott...mklumlah, kalau papa takde ni mmg takde aktiviti luarlah kitorng ..duduk berkurung kat umah jekkkk..hihi


6 comments:

LiLy @ MaMaQiStInA said...

cantik dress zara..selalu tgk dress frozen ni kaler biru jer..demam frozen ni tak abis2 lagi..takde kot budak2 yg tak tahu frozen ni kan..hehe

salwana nordin @ che'wa said...

alaaaaaaaa cantiknya baju zara..kat mana lily beli?

ni kalo anak2 akak tgk mmg meroyan2 nak :)

baju boboy pun cantik jugak..

nieda said...

satu dunia demam frozen..susah nk cari design frozen utk boy.
beli kt mana? boleh bg url?

Dokter faRyn said...

Aina fanatic frozen jugak tp x jumpe lg design dress yg dia bekenann huhu. Baju tdo je yg byk dahh heheh

Adlin Mohamad said...

tomei2 ..semuanya cumel2

LYAfrina said...

waa..semua ber-frozen ni]cantik gown kak zara pakai

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016