Bila dah bosan..

Gambar hari ahad lepas..memang takde plan ke mana2..so petang tu macam sian plak tgk anak2 kebosanan asyik main kat rumah jek kan..maka ajaklah diorang kuar main2 n amik angin kat taman sekejap..pergi taman yg terrrrrdekat ngan umah jek..wlupon dekat, berzaman gak tak terjah taman nih...almaklumlah, mama balik keja jek dah kol berapa kan..weekend plak asyik kuar jek sebelum ni..so bile dah takde idea ke mana2 baru ingat nak balik main kat cni..kikikiki


Muka ceria si kakak dpt main taman..act dekat je jalan kaki pon boleh tapi mcm biasa nakkkkk jugak naik keta kan..dasar pemalas..hikhik

Adik pon syok jekla dpt main kat luar ni

Ceria dua beradik..=)











Act petang tu baru pas hujan..so kosong jek taman takde orang..tapi si zara ngan zareef bukan pedulik pon sbb mama bagi can kan..takpelah suar basah nnti balik terus mandi..hahahaha..nway, ni taman dalam base jek..dulu2 time tak kerja klu bwk diorang gi taman ni smpat2lah berborak2 ngan wife2 pegawai lain kan..tapi now keja dah makin bizi dah..manjang balik lmbat..so mama pon dah lame tak bersosial2 ngan orang2 lain dalam base ni..huhuhuhuhu


p/s: Rambut kakak n adik dah makin serabut dah tgk..plan next week nk bawak dua2 kerat rambutlah..hehehe




8 comments:

Nad MamaZN said...

dorg ni bwk p playground mana2 pun suka je kan...janji dorg hepi :)

~MommyAqilMedina~ said...

hehe..akak sama macam aida..selalu nak bawak anak2 keluar rumah kan sebab takut diorang bosan..ke kita yang bosan duduk rumah?hahaha..

salwana nordin @ che'wa said...

kanak2 dan playground berpisah tiada hhheeeee

Adlin Mohamad said...

3k ..turun dr moto je dah berlari nk pi taman area apartment mak ni terjerit2 panggil sbb malas nk layan diaorg main kang sampai xnak balik umah sbb tu weekend harus bawa diaorg pi taman2 besar ..

NzA said...

Ank2 kalu dpt bwk ke playground pn ckup seronokkn...

Ibu Lala said...

Ok la tu ada playground. Kat rumah sy x de playgroud pun. Klw nak bw dorang ni beriadah kena pi ttwangsa. Smlm bw pg mandi pool. Kemain suka lagi. Tp x larat nak kejar.

Ibu Lala said...

Ok la tu ada playground. Kat rumah sy x de playgroud pun. Klw nak bw dorang ni beriadah kena pi ttwangsa. Smlm bw pg mandi pool. Kemain suka lagi. Tp x larat nak kejar.

Deq's Qienz said...

dah besaq la anak dara ni..smg anak² mjadi anak ya soleh dan solehah ya

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016