Trimester ketiga

Ermmm..sekejap jek dah masuk trimester ketiga..macam tak percaya pon ada..hahahahaha..nway, ni screenshot ticker hari sabtu lepas..hari ni khamis nk masuk 29 weeks dah pon few days lagi..=p




Wat masa ni, baby mmg semakin aktif bergerak..last checkup hari selasa lepas berat baby lebih kurang 1.3kg..berat mama pon alhamdulillah baru naik dlm 3kg..mmg doa sangat kali ni tak naik byk sgt sbb before pregnant arituh pon mama dah kategori obesiti kan..>_<..selain dari tuh nmpak sume ok setakat ni..masih continue check-up kat klinik dan hospital pakar al farabi..


Loes this illustration..lukisan yg menggambarkan pergerakan baby dlm perut..comel kan..hehehehe

Ni plak gmbar terbaru mama menjelang 28weeks arituh..perut tak nmpak sgt maybe sbb blouse tu besar kot..hehehee

Mama ngan instant shawl koleksi terbaru..saje try test pakai tapi malas nk iron tu yg inner nmpak keromot2 tuh..=p


p/s: Tak sabar tunggu ujung bulan ni..insyaAllah dpt rezki bonus company..dh plan macam2 nk beli barang baby...hihihihi

 
 

9 comments:

Nad MamaZN said...

cantek lily pakai shawl...
naik seri ibu mengandung
moga dipermudahkan segalanya k
mesti excited kn!

Ayu Ayunie said...

berseri2 muka orang mengandung ni.. hehe... moga selamat sumenya. jaga diri bebaik yer.

salwana nordin @ che'wa said...

bestnya..tak sabar nk tunggu bb baru ye

LYAfrina said...

alhamdulillah..moga selamat ye & baby membesar dgn baik hingga ke saat melahirkan..

seri je muka ibu mgandung ni..

bestnyer leh bonus... byk leh shopping tu...

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Kejap jer masa berlalukan..moga dipermudahkan seglanye....

~MommyAqilMedina~ said...

Wahh seronotnyaa nak dapat bonus..Tahniah Kak Lily..mesti dah berangan nak beli itu ini kan..hehe..Akak nampak comel jeee ..berat tak naik sangat best lah kan..senang nak kurus balik nanti..hehee

BUNDA a.k.a KN said...

Salam ziarah dari bunda...
cantik shawl, beli kat mana?

Deq's Qienz said...

assalam akk prgnant ker??wahh tahniah²..lama sguh xsinggah sini..take care tau :)

Deq's Qienz said...

assalam akk prgnant ker??wahh tahniah²..lama sguh xsinggah sini..take care tau :)

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016