Koleksi kesayangan si dia..=)

Zareef vs Ultraman..tak dapat dipisahkan wat masa nih..pntang nmpak mesti terjerit2 nak..tapi tak all the timelah kami belikan..hehehehe..nway, gmbar2 kat bwh ni antara koleksi kesayangan si kecik ni kat rumah..mmg biasa bersepah2 kat ruang tamu..huhuhu..so ada satu malam tuh gigih plaklah papa dok menyusun sekor2 nk wat photoshoot..tp cume amik yg masih sempurna sifat jekla..mana yg patah riuk kaki, tangan, kepala sume tolak tepi masuk kotak mainan diam2..kekkekeeke


Adik beradik n anak beranak ultraman..dari sebesar2 alam smpai yg kecik ada..hakhak

Raksasa2 kat belakang tu penambah seri jek..hehehehe

Yang ni zareef kata ultraman Zoffie nama die..mama pon tak kenal nak oiiii..

Yang ada tanduk2 ni ultraman Taro..

Yg tengah2 tu ultraman Seven..

Yg ni plak ultraman Ace...ultraman fevret masa kecik2 dulu..sapa ingat gabungan Hakuto Minami..kikikiki


Kalau nmpak yg cantik gagah berkilat2 tu mmg ultraman yg ori ..kira seketul pon makan puluh2 ringgit..mana yg comot2 karat2 tu ultraman murah2 jek..heehehehe..konon belikan gak yg ori tu biar tahan lama..tapi masalahnye ultraman kan byk jenis..bankrupt wehhh mama papa kalau nk layan zareef beli tiap sekor..so now dh start sekat dah beli ultraman nih..jimat cermat sikit kan..banyakkkkk lagi brg adik baby nak kena beli ni..heheheeheh


 

9 comments:

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Banyaknye....samalah ngan anak buah lily kat sabah..peminat tegar ultraman...boy memang macam ni kan..hehe.. :)

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Nad MamaZN said...

sama mcm zakwan ngan koleksi cars dulu la huhu

salwana nordin @ che'wa said...

budak lelaki dan otomen tak bole dipisahkan kan..

banyak sungguh koleksi zareef..

anak saya kurang sikit..jarang ada pendedahan kot..

dia lebih suka superhero..:)

Adlin Mohamad said...

tu dia ada hero hehehhehe
sib baik zareef jenis syg toys dia

Fai CeritaCinta said...

biasalah hero, mesti suka ultraman.. tak tahu lah nnti dah besar ape yg si Adam ni suka.. hehe

jaja_NorLiza said...

FUHHHH..terbaek la zareef...anak saya pompuan pon selalu merengek nak otomen ni tau...hikhik..sy tak belikan sbb dia girl..huhu

Syima ~Mama Kyra~ said...

HEHEHE...anak lelaki lain pulak karenah ye ek...layan je la..lgpun mama papa berkerja sediakan RM je la :) :D

~MommyAqilMedina~ said...

Wahh banyaknya collection dia..mesti puas main Ultraman dengan kakak Zara..agak-agak sapelah jadi Raksasa kan..hehee

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016