Selfie dengan tudung2 fevret | bawal dua corak yang best..

Salam Isnin semua..mulakan entry minggu ni dengan koleksi gambar2 selfie mama..kikiki..actually mama ni tak reti sgt pon nak selfie2..muka sepesen tak reti posing gitu..so abaikan tang muka tulah yek sbb just nak cerita tentang tudung fevret mama ni jek sebenarnya..hehehe..actually dah few month start buat koleksi n pakai tudung bawal  dua corak ni..sebagai peminat tegar bawal, memang seronok sgt bile jumpe bawal corak2 macam ni tau..material die ala2 cotton lembut mcm tuh..tapi yg sangattttttt suka tuh sebab tudung bawal ni murah (rm 15 jek sehelai), ada dua corak lain2 depan belakang, senang dibentuk, dan paling penting tak perlu diiron..haaaaa..sesuaiiii sgt untuk orang2 malas n suka berjimat mcm mama kan..=p..


Pasangan 1..ni corak depan belakang ye..=)

Pasangan 2

Pasangan 3..corak lebih kurang tp kaler lain2..satu biru n satu lagi purple

Pasangan 4

Ni gmbar corak satu lagi takde..hihihi ..tp corak sebelah tu kaler pink gak cuma bunga kecik2


Ada lagi few pcs yang takde gmbar..tapi tuhla..mama suka tudung ni either wat gi kerja or gi jenjalan..senang pakai kan..tinggal sambar jek leh terus sarung..cuma disebabkan die bercorak penuh, maka tak berapa sesuai utk pakai ngan baju corak2lah..maka lately ni mama tgh nak wat koleksi shawl instant plak..yg kaler plain supaya leh pakai ngan baju munga2...kikiki..nnti bila2 tunjuk selfie pakai shawl instant plak..hakhakhak..(nak pakai shawl tak instant tu tak retilah plak nak belit2 bagai + malas nk beli inner asing..=p )


 

4 comments:

Lynn Hamzah said...

rajinnya selfie...hihihi...kita x pandai...

salwana nordin @ che'wa said...

eh..cantik corak tudung2 bawal ni..

yg penting senang dibentuk kan :)

sesuai dgn muka awak pun sbnrnya..

lama tak berbawal, ada 2-3 helai aidijuma punya :)

Nad MamaZN said...

cantek!!!!
kite baru plan nak cite pasal tudung 2 corak ni
lagi murah kt tmpt lily huhu!

Syima ~Mama Kyra~ said...

HEHEHE..kita x reti pakai tdg bawal..yg reti skrg ni shawl tu pun main lilit je asalkan labuh tutup dada..kekeke..klu tdg p keje pakai tdg sarung je maklumla kan pagi2 i rushing..wuwuwu

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016