Rompers COMEL..^_^

Now kandungan baby ketiga dah masuk 29 minggu..rasa dah bolehlah kan nk start beli baju n barang2 baby sikit2..hihihi..so arituh kat fb terjumpa satu link online shopping baru..tgk2 page ni masyaAllah, cumel2 ok koleksi rompers yang ada..mula2 dok teruja nak beli sehelai kat bawah ni jek..


Romper JDT..kompemmmm papa suka sbb die kan peminat tegar Harimau Selatan.. hahahahaha

Sekali belek punya belek, terusssss sambar lagi 4 helai..ni pon dah pilih seminimum mungkin ni sebab baby lom lahir kan..tak maulah beli banyak2 terus..kikiki


Haaa..comel tak comel tak...kalau tgk yg gugurl punye koleksi lagilah cumel2..kikikiki..nway, kot ada sesaper yg berminat nak tgk page online shopping tuh lehla terjah link ni yek..=)




p/s: selain romper nih, ada gak dah beli Fisher Price Rocker online gak arituh..ikutkan awal lagi tapi sebab jumpe harga murahhhhhh sgt compare to other website terus sambar jugak dek takut kehabisan stok..^_^..


 

4 comments:

Nad MamaZN said...

bestnya dh mula beli barang baby!! :)

salwana nordin @ che'wa said...

saya pulak yg rasa tak sabar tgk brg2 bb yg comel :)

seronoknya nk dpt bb boy ye :)

NzA said...

alolo comelnya.....xsabar nk tunggu bb baru...moga dipermudahkan...

~MommyAqilMedina~ said...

Haih..sama lah jugak dengan aida..aida pon suka sangat beli rompers for baby..sebab nampak cute n comel bila baby pakai kan kak..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016