Zareef 3rd bday- small celebration @ kampung (intro)

Hee..minggu ni asyik citer pasal bday Zareef jekla nampaknya..sorrylah ye setahun sekali je kan..walau tak buat bday party besar2an..still nak catitkan kenangan istimewa sempena bday anak kesayangan..^_^..kali ni tepek pic bday celebration die kat kampung hari sabtu lepas..mama tak smpat nk masukkan byk2 gmbar sbb semalam mama kedemaman so kite buat entry intro jek la dulu ye..

Nway, macam biasa tak sah klu time2 bday mcm ni mama tak order apa2...hehehe..walau wat majlis simple, still nak ada barang2 yg personalized bagi majlis nmpak special sket kan..order dari website fevret mama..GiftComel4You..just order banner, mini choc ngan stand board jek pon..sume tema ultaman utk happykan si kecik mama tuh..=)..selain tu, kek n apam polkadot order dari orang kampung,  kak Aslinda Samad..kek choc indulgence tema ultraman gak..lain2 foods n drinks mmg simple2 jekla..ada kfc, mihun goreng, kentang goreng, apam, puding koktel, dadih n air oren..kfc jek beli, lain2 tu mak mentua, mak n diri sndiri yg sediakan..jemputan pon tak ramai mane..ada kami anak beranak jek, then abang mama dari Kluang, dan anak2 buah umah sebelah..hihihi


Ultraman banner- Zareef is 3

Stand in board..saje order sbb nmpak comel..kikikiki

Mini choc..

Walau tak ramai jemputan, sediakan juga goodies bag utk budak2 ni kan..dalam ni ada stationeries, mini choc zareef, mentos mini, dan snek..

Kek otomen..sedappppp ..kat kek tu ada tulis "Ultra Zareef turns 3" sebenarnya tp tak berapa nmpak

Apam polkadot..

Simple preparation utk bday nak bujang tahun ni..=p

Happy boy bergmbar ngan kek otomen die

Ngan balloons plak..^_^


 Klaaa..nanti2 smbung tepek gmbar family ngan gmbar potong kek plak k..tak sempattttt..hukhukhuk




 

8 comments:

Syima ~Mama Kyra~ said...

Wlpn simple tapi tetap nmpk meriah..nmpk menarik goodies tuh :)

Nad MamaZN said...

Zareef minat otomen ek skrg ni
Seronok dia clebrate 2x =)

Adlin Mohamad said...

simple tp lawa deco mama dia sediakan heheheh ..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Cantik kek otomen tu...sukalah b'day Boy.. ^^

Zaila Mohamad said...

wah meriahnya..tapi rugilah tak dapat join sekali

happy belated birthday Zareef, semoga sentiasa sihat & menjadi anak yang soleh

~MommyAqilMedina~ said...

Wahh meriah jugak..walau buat kecil kecilan..story board tu memang comel..hehe..Zareef pon tersengih jee dia..hehee

salwana nordin @ che'wa said...

wahhhhh meriahnya bday zareef..

seronok dia banyak kali celebrate bday :)

NzA said...

meriahnya dgn tema otomen tu..mesti zareef seronok tgk bila besar nnti...

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016