Tragedi menyedihkan | Pray for MH370

Allahuakbar..doakan keselamatn semua mereka yang terlibat..doakan juga moga ahli keluarga mangsa yg terlibat tabah menghadapi dugaan maha hebat ini..mama yg tiada kenalan dlm pesawat tu turut rasa tempiasnya..sedih, terkejut suma ada..T_T



Sejak sabtu hingga ke hari ni tv sepanjang masa pasang update ttg kejadian yg berlalu..macam2 spekulasi dah keluar kan..apepon, hanya mampu doakan yg terbaik..huhuhuhu..TQ jugak pada adik beradik dan sedara mara yg sejak smalam msg tanye either papa terlibat dlm operasi mencari ni..sume concern pasal mama kan tp wat masa ni, memang papa tak terlibat. tapi ada jiran sebelah yang kena pergi ..lom ada dengar apa2 berita pon setakat ni..

* tetiba rasa ikut fobia nak naik flight dlm masa terdekat..>_<


 

2 comments:

NzA said...

Yelah lily, akak boleh menitis air mata setiap kali melihat kisah ini dipaparkan...sayu, sebak , sedih..dpt rasai keperitan n kesedihan ahli keluarga mrk...Semoga Allah permudahkan urusan mrk dan beri petunjuk dimana pesawat itu berada...baru merancang nk p vietnam bln depan..rasanya kena pospone dulu...tetiba rasa mcm seriau.....
Ya Allah......

MyCherita said...

Jangan berhenti berharap dan teruskan berdoa agar pesawat Malaysia Airlines MH370 berjaya ditemui.

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016