Dah ada tukang cuci kereta..^_^

Salam Selasa sume..harini nak bercerita ttg hobi baru anak2..sejak due menjak ni suke sangattttttt ajak papa cuci kereta tau...sebelum ni kami cuci kereta kat auto car wash jek..cuma ada satu harituh papa saja cuci kat umah..then bile budak2 ni nmpak mulakah menyibuk sama kan..hahahaha..rasenye diorang eksyen + main air jek lebih..sbb papa dah cuci pon kereta tu then diorang sambung jirus2 air jek..=p..btw, sebab anak2 rajin sgt ajak papa cuci kereta kat umah, maka mmg dah lamelah tak melawat auto car wash tuh..save duit mama kan..=p


Ni gmbar waktu first time zareef tlg papa cuci kereta..hihi



 sental jgn tak sental ye dik

muka eksited dpt main air n main lap2..heheheheh

Gigih wat kerja


Kakak mula2 cuci kereta gak tp time mama snap2 ni die amik kesempatan cuci basikal n skooter die plak..pas abeh kerja dua main simbah air sesama sndiri smpai abeh basah lencun..mmg tuhlah yg diorang suke sgt gamaknye..hukhukhuk



 

7 comments:

Nad MamaZN said...

zara sama perangai ngan zakwan..
basuh beskal sendiri jek ;)

salwana nordin @ che'wa said...

amboiii kemain rajin dia ye..dah besar zareef..dah nak jd abang kan :)

Adlin Mohamad said...

gegirls kat sini tgk org cuci kete kat car wash je la ..apak jarang basuh kete kat umah maklum la umah bertingkat2 hahaha

Fai CeritaCinta said...

budak2 memang suka main air.. bestnya bila adam dh besar, boleh ajak ccui kereta mcm zareef. hihi..

Cho Zila said...

akakpun masa kecik suka sesangatler kalau bapak akak mintak tolong cuci kereta ..
gambar kat bawahtu memang best ambik kesempatan yerk...

~MommyAqilMedina~ said...

Rajinnya Zareef..basuh kereta pon pakai smart..hehee..mesti seronok main air kan..Nanti dah besar teruskan kerajinan ni ye sayang..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Senang rumah ada laman..boleh basuh keta sendiri..ktorng rumah tingkat2..kena gak antar p carwash..hiks...Sukanye Zareef basuh keta..rajin dia tolong papa... :)

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016