Last day contest “Your Best Vacation Moment”

Yess..hari ini dah 25 jan ye kawan2x..selain dapat gaji, arini jugak merupakan hari terkahir utk menjoinkan diri dlm contest pertama anjuran mama iaitu Your Best Vacation Moment Contest”. Alhamdulillah, setakat ni ade hampir 30 penyertaan yang mama dah terima..ade certain2 entry yg mama belum smpat terjah n tinggalkan komen..mane yg dah komen plak, ade yg lom mama smpat listkan dlm update contest tuh..mklumla, penggunaan internet sgt terhad skang..kat opis pon tgu lunch hr br dpt berinternet..huhu

Apepon, jangan risau kalau entry2 anda belum dilistkan dlm update contest mama tu ye.sbbnye, esok lepas tarikh tutup mama akan listkan lagi sekali sume senarai peserta bersama destinasi percutian masing2 kat dalam satu entry baru..mmg seronok baca kisah percutian semua org beserta ngan pelbagai gambar2 yg menarik. Ade tu dah bercuti jauh ke negara orang, tpt yg mama sndiri tak rasa mama akan smpai dlm dunia reality nih.smpai dlm mimpi bolehla kot..hehe

Dan ade lagi satu pengumuman yg mama nak buat..untuk pemilihan pemenang nanti, mama akan bahagikan kepada 2 kategori..kategori pertama berdasarkan kepada kisah percutian di destinasi dalam negara, manakala kategori kedua plak berdasarkan kisah percutian di destinasi luar negara. rase2 ok kan macam tuh..lain2 announcement mcm berapa ramai pemenang, bile keputusan diumumkan, sume mama akan inform esok ok..so..tunggu lagi update dr mama ye..=D

11 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

yeay3x...best nyer dpt gaji... :D

nadnye said...

oklah tu.. kalau tambah kategori tambah hadiah :>

Mama_Aqish said...

dah tarikh tamat ker...alamak tak sempat la nak masuk ni...keje manyak cam ne pilih gambo plak lagi...sayangnyer...

Cinda... said...

mama zara.. kalo cam tu.. kite nie.. sebaye lak eh.. tp mama dah ada anak comel!...

kite lom agi kawen.. ahaks!!>.

mama tisya said...

wah ada adiah utk 2 kategori ye..bgs la tu...tp kalo nk bg adiah saguhati pn kami suka...:-)

lily azliyana @ mama zara said...

mummyQis- hehe..biasela..hari dpt gaji mmgla seronok..tp part nk byr bil2 n hutang2 tu yg perit jek rase..ekekeke..

kak Nadnye- insyaAllah, camtula plannye..nk tmbah 2,3 hadiah lagi kot..=p

MamaAqish- tkpela..nxt time mane tau mama Zara ni rajin nk wat contest lagi lehla join mase tuh (haha..berangan sungguh)

Cinda- hee..cenggitula nmpaknye..sebaya rupenye kan..tkpela..ade rezki nnti mesti cinda pon akan kahwin n ade anak jugak..now pon dh de special kan..hehe

mamaTisya- klu ade rezki terlebey lehla bagi hadiah byk2 sket..hehehe

lily azliyana @ mama zara said...
This comment has been removed by the author.
nza said...

yeah!!!adiah dh brtmbah la....

zailamohamad said...

Mummy Zara, Zaila dah resubmit balik entry Zaila yang xcukup lengkap tu..heheheeee...count me in ya;)

shila ariff said...

ada 2 kategori??..ok le tu...dpt saguhati pun kira ok le...

Hasnor said...

huhu..aler..blom gaji lg..uwaaa..

ok..waiting for ur annoucement :)

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016