Contest- Aksi Menarik Ketika Membaca

Contest lagi..!!!..=D
.
Kali ni mama tertarik sangat menjoin contest yang dianjurkan oleh kak Syima Syawal, seorang penulis novel masa kini..Untuk maklumat lanjut, sile klik kat banner di bawah ni yek..=)
.
.
Gambar yg dipersembahkan (chewwaahh!!) untuk contest kali ni..
.
*
*
*
*
*

Nama: Nur Riza Azzahra bt Riza Shahril (ZARA)

Umur: 1 tahun 9 bulan

Hubungan: Anak

.
note: Nilaa aksi Zara tgh melayan encyclopedia barunye..buat masa ni die mmg suka sgtla tgk2 gambar animals dalam tuh..Penat duduk, smpai terbaring2 die malayan bukunya..hehehe..mama suka layan die tgk gmbar animals tu sebelum tidur..thats why aksi di atas ni bertempat di atas katil..=D
.
.
Pd sesiapa yg belum join, jomla join ramai2 contest ni..Menarik hadiah2nya tau..=))

9 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Rajin nyer Zara membaca...mmg contest yg menarik...cam nk join gak... :D

GOOD LUCK DEAR!!!

Mama_Aqish said...

rajinnyer zara baca buku ek...leh jadi ulat buku ni...semoga jadi insan berguna...good luck

lily azliyana @ mama zara said...

mummyQis- jom join ramai2x..=D

mamaAqish- tq for the wish..Aqish taknak join ker..hehe

Mrs. Adz said...

macam best je contest ni..nak join la..

good luck ye

YatieJay said...

Amboi...amboiii....santainya dia! Bagus, kecik2 dah didedahkan dengan buku. harap2 dah besar jadi tabiat yg baik

E.L.I.Z.A said...

wah contest yg menarik..xtau la sempat ke tak nk join hehhe...neway gud luck zara!

Syuhada Kamal said...

good luck to Zara..comel aje aksi membaca die tu...:)

ninieZUERYANNIE said...

nampak dewasa ckit zara kat dlm gambo nih...

Qistina's Mama n Abah said...

Lily...little bookworm gak nih..rupa mcm org nak exam esok pagi je ha! Anyway..good luck..gambar cantik wpun bground dia katil jek..hihihi...

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016