Salam AidilAdha..=)


Salam semua..di kesempatan ini mama nak ucapkan Salam AidilAdha pade sume follower, kawan2 n pembaca blog mama nih..Ade sesiapa ker yg menjalankan ibadat korban tahun ni. Mama tahun lepas ade buat sama2 ngan family in-laws..tp tahun ni takde rezki nak buat. InsyaAllah, nxt yr ade rezki lebih, boleh buat lagi kan...

Act, utk kami kat kampung ni takdela smbutan sgt utk raya haji. Baju raya pon takde. selalu raya haji kitorng recycle baju raya puasa jerk..hihihi..selain ibadat korban, pagi2 raya tu ade jugakla acara masak2 special. selebihnya cume berehat menghabiskan cuti yg ada..klu berkunjung2 pon, cume ke rumah sedara2 terdekat sj..=)

Apepon, will enjoy the weekend wth our beloved family. Kpd sesiapa yg ade saudara mara, family or parents yg mengerjakan ibadah haji, smoga urusan mereka dipermudahkan dan memperoleh haji mabrur..nnti ada kesempatan kite stori2 lagi k..

8 comments:

The Queen Of My Heart said...

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA!!!

& Njoy ur Holiday!!!

ibu emy efy eqy said...

selamat hari raya aidiladha daripada kak wa sekeluarga...

nza said...

salam Aidiladha utk lily n family.

watie said...

salam aidil adha :)

re = hihihi masak sendiri cuba2.. nak tapow huhuhu sowi dik non dah abis keh keh keh :)

E.L.I.Z.A said...

selamat hari raya >_<

en_me said...

salam aidiladha akak zara n family tewww.. ehehe

mariaariffbaby said...

salam aidiladha too

maya amir said...

aah..salam hari raya jugak..;)

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016