My comp Annual Dinner

Mesti ada yg dah tengok gambar2 annual dinner comp mama ni kat FB. tp saje nak tepek jugak kat cni. rase mcm tak sahla tak share citer kat blog ni..hehe
.
Nway, annual dinner comp mama ni (Nitto Denko Electronics Shah Alam) diadakan malam sabtu yg lepas. Venue nye kat The Summit Hotel USJ. kebetulan ayah n mak mertua ada dtg ke shah alam so diorng la yg tolong jaga Zara. masa tu papa Zara belum smpai dari Kuantan, so Zara tinggalla ngan atuk n nenek die jerk..
.
Overall, okla dinner tahun ni. selalunye tahun2 lepas mcm bosan sket. tahun ni dinner skali ngan sambutan anniversary comp yg ke-20, so acara pon besh sketlah. Doorgift pon agak special, dpt jam tangan casio sorang satu. cume yg tak beshnye, mama takde rezki dpt lucky draw. ade sekali jerk mama pernah dpt lucky draw, mase tahun 2007. itupon tgh preknenkan Zara..kire rezki baby dlm perutla. dpt set memasak Vision yg mama semangat guna smpai arini..hehehe..
.
So, layan jerkla gambar2 dinner mama ni yerk. entry kali ni skali lagi takde gmbar2 Zara..=p
.
Bile dh berpakaian lengkap, takdela plak mama rase mcm indon pakai tudung pink nih..hehe
.
Geng kamcing wktu dinner...
.
Ngan kawan2 R&D eng. mmg ramai chinese kat dept mama nih..
.
Ni pon sume geng R&D eng. yg kanan sekali tu jerk main clerk kat dept.
.
Ni plak ngan budak2 operator..
.
Diorng ni sume pangkat adik2 belaka..hehe
.
Yg ni ngan kakak2 plak. diorng lain dept tapi baik sgt ngan mama..=)
.
Posing lagi..
.
Bergmbar ngan pemenang2 best dress malam tu. dua2 pon kawan mama. mase ni dh nak balik dh so make up pon dah cair..=p
.
The doorgift + the unlucky number..=p
.
Nilaa doorgiftnye..jam tgn casio. tp mama dh tukar ngan sorang abang ni sbb die nak jam ppuan utk isteri die. so mama dpt jam tgn lelaki then tros bg kat papa..rezki papa nmpaknye..=D
.
.
p/s: Harini Zara kena sakit mata plak. dr sahkan conjuctivitis. aduhai..sian anak mama. lepas satu, satu penyakit lain dtg. so, sementara ni nenek Zara akan stay kat cni smpai weekend. sbbnya Zara tk boleh dihantar ke nurseri. tkt berjangkit ngan budak2 lain..sian anak mama..

13 comments:

~mamazahra~ said...

lawo la jam tgn casio tuh..
untunglah..dpt gak doorgift yg besh..
company noly lgsg xde annual dinner.hukhukhuk

Mrs. Adz said...

bestnye dapat doorgift jam..rugi la sape yang tak pergi tu..

lily azliyana @ mama zara said...

mamaZahra- hee..lawa ker. okla kot, name pon jam free kan. takkan nk komen lebih2..=p

mrsAdz- tula psl. tp tahun ni mmg penuh dewan compare to tahun2 lps sbb masing2 tknak lps rezki dpt jam tgn..hehe

MamaDamia a.k.a Haiza said...

best tu dapat jam tangan..tempat keje saya kalau buat annual dinner balik2 dapat beg atau mug...tahun ni annual dinner bulan 12 nanti tatau nak bagi apa plak.tapi yang best kalau lucky draw tu hadiah disediakan tuk semua staff..

psstt...apsal tak wat kat grand dorsett hotel....hihihi kalau tak leh jumpa :P

mizzyN said...

sian anak mama kena sakit mata.

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

bestnya doorgift yg lily dpt..cantik sgt...

The Queen Of My Heart said...

salam...

wah lamanyer x jenguk c nie... :)

Bestnyer dpt doorgift yg cantik!!!

Sian plak zara...Hopefully zara dh semakin baik...

~Zetty84~ said...

wow..!!! cantik jam casio tuh...
rezeki papa la kali nih erk...
hikss...kali nih, muka zara x de...
mama dia nk interprem lak kan..?

** alahai, sian zara...
kena kuarantin la nih...
ank2 zati alhamdulillah, stakat nih x penah kena lagi sakit mata...tapi risau gak laa...tapi dengar skang nih, byk org sakit mata...musim kot... ;p

mummyseri said...

lily ok je pon kite tgk awak pakai pink kare tudung tu..xdela mcm org endon pon..yg best jam tu ler :)

zety said...

alaa zara,cian dier..xper2 dok kt umah dgn nenek smpi sembuh k..
bilola companyku nk bagi jam tuh,dpt jam loceng pon syukur daaaa

Diamilikku said...

get well soon zara...alesha pun baru je baik HMFD..alhamdulillah kali nih sempat detect awal..so sehari je lah yang demam...lepas tu bagi antibiotic terus baik...skrg dah aktif balik..tak larat sungguh nak mengejar

shila ariff said...

wah wah...dapat attend annual dinner..glamor gitu...setahun sekali..time ni le nak melaram abis abisan...heeee....

p/s: semoga zara cepat sembuh...

@>--ummi zahra--<@ said...

dress yang terbaik tu, macam dress yang kite pakai lah time wedding..hehehe...

ala cian nyer zahra..moga cepat sembuh..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016