Anak dara bertudung litup 2

Haha..tetibe ade no 2 kat belakang tajuk entry. act dulu dh pernah masukkan gmbar2 Zara bertudung dalam entry ini..mase tuh Zara tk berapa suka nak pakai, tp kena paksa ngan mama. bertahanla dlm 3 minit sbelum kena tarik n dicampaknye tudung tu ke bawah..=p

Nway, sejak 2 menjak ni Zara suka plak nk bertudung. slalu jerk die pi tarik tudung mama, or tudung cik anem die mintak dipakaikan. then tudung kecik yg lama tu mama dh tak jumpe plak. ntah mane agaknye mama simpan..hehe. so layan jerkla Zara nk pakai tudung2 besar tu..Gmbar last jerk die pakai tudung sndiri..itupon tudung mase die baby, nenek die yg belikan..=))



Ingat tak tudung pink mama yg ala2 indon nih..=p. die plg suka ngan tudung ni..
.
.
.
Ni plak tudung cik Anem die. suka tgk die pakai tudung ni. walau besar, tp nmpak sesuai jerk..=D
.
.
.
.
.
Anak dara sunti bersama papanya..=p
.
Inilah tudung pertama Zara. sekali jerk penah pakai ms umur die 6 bulan dulu..hehe


.

.
p/s: ni entry sesaje. hari ni mama kena turun bawah buat kerja lab. so carik mood dulu upload gmbar Zara seblum memulakan kerja lapangan..hehehehe..

21 comments:

Mrs. Adz said...

cutela zara pakai tudung..muka zara ni macam muka papa dia la..anak ayah la ni ye..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm lily..

zara seiras papanya ekk..nmpk sm jer gmbr ber2 tu..hehe.. comey sgt bertudung..anak solehah..

lily azliyana @ mama zara said...

Mrs Adz & mama danish- hehe..Zara mmg sejibik muka ayah die. dr lahir lagi dh nmpak rupa ayah..=p

E.L.I.Z.A said...

haah la mmg sebijik muka ayah.mmg anak ayah ni..comei je pakai tudung..ajar dr kecik la senang kan

lily azliyana @ mama zara said...

Eliza- hehe..ni tgh mood die nak bertudung. slalu tu die rimas jerk klu ade 'benda' atas kepala..tp okla..sejuk hati tgk anak kecik bertudung ni kan..=D

~mama danish~ said...

wah bgs betul tau zara ni...kecik2 dah ada minat nak pakai tdg... cute jer zara pakai tdg, dah mcm model tdg pun ada...

The Queen Of My Heart said...

phewittt...Anak dara bertudung...comel jer kan budak2 nie klu bertudung...sejuk jer hati n mata memandang... :)

nza said...

betul la..mmg zara sebijik ikut rupa papa..kt org2 tua kalu ank pompuan cam rupa papa mmg sejuk n murah rezeki....

shila ariff said...

comel sungguh comel...mmg patut didedahkan ngn tudung sejak dari kecik lagi...

Putra Mama said...

bertudung ala siti nurhaliza .. siap berjambul lagi.. ;)

Diamilikku said...

aipp...apa nih zara pakai tudung nampak rambut...siap ada remois lagi tuh....hehehehhe..anak ayah takpe..takde la selalu gaduh ngan mak nanti...

Diamilikku said...

aipp...apa nih zara pakai tudung nampak rambut...siap ada remois lagi tuh....hehehehhe..anak ayah takpe..takde la selalu gaduh ngan mak nanti...

watie said...

hahahah cute betul pakai tudung.. nak pi mana tue bertudung..

psstt zara nak joint cik mya nye blog ke hihihi

mariaariffbaby said...

=P
comel la zara wearing tudung..

huhuhu..my ecah pun if pakai tudung..sekejap jek..paling lama pun sejam.

ninieZUERYANNIE said...

hahahahhaa.. comelnyer!

ninieZUERYANNIE said...

hahahahhaa.. comelnyer!

Qistina's Mama n Abah said...

Lily..comeinya zara!

Hehehe...yg atas tu tudung mama dia yg kata cam indon tu kan..hehehe...

Dilla Ady said...

bagus la zara da nak pakai tudung skang ni..da tak yah nk paksa2 lagi..

sasha masih lum nak lagi..rimas lagi rasenye..

.:: Suhaidah Tan ::. said...

fulamakk....Cute lah zara pkai tudung hitam tu chumel jew hehe..

~Zetty84~ said...

hihi..comel la yg zara pakai tudung cik anem tuh..sgt sesuai dgn bentuk muka zara...!!! alala...tomeinya ank dara sunti nih...!!! ;p

mama_umar said...

hehehehe,mcm reza shahril pki tudung je nih

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016