Malam ini 'si dia' bakal pulang,,=)

(See attached file: papa.JPG)


Pejam celik, pejam celik..dah pon 2 minggu papa budak2 ni berada di bumi
London..skang ni papa dh on the way pulang ke Mesia..InsyaAllah, malam ni
smpailah umah kot..mungkin dr LCCT papa naik teksi jek sbb mama tak yakin
nak drive pi LCCT bertiga ngan anak2..

Tak sabar nk tunggu papa balik..bukan nk dengar citer psl London..tp nk tgk
ape yg papa beli utk anak2..ekekekek..leh gitu? semalam papa tepon die tgh
sibuk cari few barang lagi nk wat sevenier balik Mesia..2 minggu kat sana
pon tk smpat nk shopping..mklumlah, papa dok kat Bristol..mungkin tk berapa
byk kedai menarik compare to central London kot..pastu weken yg lepas, die
n kawan2 sibuk sewa keta n pusing keliling UK..orang lelaki kan..bukan
minat nk shopping sangat..diorang lg suke berjalan..tp mama tk tanye pon
diorang jalan pi mana..takut bikin hati yg JELES ini lebih panas..percaya
atau tak..gmbar2 kat sane yg papa letak kat fb pon mama tk tengok langsung
tau..=p

Apepon, semoga perjalanan pulang papa selamat sumenye..harap2 minggu ni
papa dpt cuti terus so leh stay lame sket ngan family..mama dh amik cuti
siap2 dh ari khamis n jumaat ni..kot2 lah leh balik kampung ke ape kan..tp
kalau tetibe cuti papa kena kansel, maka mama pon kena kansel cutilah
nampaknye...


p/s: Mama ada sorang ex-coursemate yg tgh wat PHD kat london..arituh die
tanye napa mama tk ikut papa pi sana..klu tak, kompem die ajak mama
shopping smpai lebam..alahaiiiiiii...lom ada rezki nk wt mcm
manekan..shopping kat jaya jusco jekla nmpaknye..hihihi

-mama zara n zareef-

7 comments:

nieda said...

mesti mcm ole2 dari LOndon..2 minggu lama tu, pasni boleh jumpa balik..hik

e.l.i.z.@ said...

wahhhh syioknya papa p london..mmg harus la ada sumthing utk ank bini hihihi kompom mama yg lg x sabar :P

LiLy @ MumMyQiStInA said...

mesti byk ole2 papa bawakan utk anak isterikan..bestnye.. :)

zailamohamad said...

zaila selalu jeles ngan husben setiapkali dia p outstation..huhuhu

tapi nk wat camne kan, dah xde rezeki lagi nak ngikut dia..tunggu anak2 besarlah kot mana tahu kan, ada rezeki terpijak ke;P

::NureeN:: said...

bestnyerr yg tersyg akan balik.. sure byk ole2 kan, nureen plak rasa xcited nk tau hehehe ;p.. asben pon outstation tp dlm negara jerr...

nak mintak tlg komen cini
http://nureenasirellesya.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

tqvm

Nana said...

tgk papa zara 2minggu g london dah nk blk dah
kita ni amrul kt kluang je pon msk minggu ni 4 minggu xjumpe huwa....

shila ariff said...

hehehe..kalo ariff berlayar oversea, aku pun jeles tahap gaban gak..huhuhu..ye le, pi sorg2 tak bawak bini kan??..huhuhu..enjoy sorg2..huhuhu..

p/s: sbb tu kebykan kursus oversea skrg nih tak lebih setahun dua tahun, pasal nak 'cut cost'..kalo lbh setahun blh bawak keluarga sekali..ni yg ariff bgtau le..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016