entry emo?

Buat yg dh terbaca entry emo mama sebelum ni + yg dh memberikan
komen..mekasih sbb concernkan mama..

Ye..mama agak emo arini..serius sedih n rasa frustated sgt..tk mau citer
lebey2 kat cni sbb takut kena gelak ngan org jek..

Bg org lain mungkin punca sedeynya tk seberapa..

Tp bagi mama, mmg patut mama bersedih n merajuk hati..

Lagipon, kat blog ni jekla tpt nk meluahkan segala benda yg bersarang di
hati..nk luah kat umah pon boleh..

Tapi dh tau reaksi ape yg akan mama dpt kat umah- "Mama nanges kenapa??"
----> kompem soklan ni akan Zara tanye

Ni ada sikit lega sbb dah nangis sorang2 dlm toilet td..

Pastu smpat dok feeling2 kat surau mase break kol 3pm..nasib tkde orang so
amanlah sket..

Entry ni pon mama tulis sbb nak abehkan masa jek..

Bile hati kacau bilau mcm ni, nk buat keja pon takde mood..haihhhhhhhh..

Rasa dh tak sabar nak balik..nk jemput anakanda2 terchenta..

Hope tgk senyuman Zareef nnti leh menyembuhkan hati mama yg luka!!

5 comments:

Ummi Eisya&Amani said...

kenapa ni..bersabar ye lily..dugaan tu memang pahit tapi atas kekuatan diri kita dia datang..

norly a.k.a sweetmama said...

sabar eyh,lily...tgk muka anak2, insyaAllah hilang sikit sedih tu...
norly pun selalu camtu, kalo sedih hal keje or hati.baring atas katil, tekup muka kt bantal nangis puas2.zahra pun ikut nangis tau, kalo tgk mama dia yg ciwek ni nages.hehehe

sabar byk2 k...

nieda said...

kenapa lily? apa2 pun kena kuatkan semangat.

eynda said...

Hidup kita adakala gembira adakala sedih...anggap saja dugaan dari Allah swt... sabar banyak2 k..

NzA said...

knapa ni lily...sapa yg gertak tu...gitulh adat....ada masa kita hepi n ada masa kita sedih...sabar ye..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016