Special wish for our Hero No. 1..

Heee..entry untuk Hero No 1..opssss..bukan hero malaya yek tapi Hero No 1 keluarga kami..skang dah ade dua hero, so kena sebutlahkan hero yang mane satu..=p

Act, harini 5 April ialah hari ulangtahun kelahiran ke-29 utk papa ZaraZareef..walaupon dh wish thru tepon n fb, mane sah tk wat special wish dalam blog kesayangan mama ni kan..so, untuk mr papa..mama, kakak Zara n adek Zareef nak wish


Selamat Hari Lahir...

Semoga papa dikurniakan kesihatan yg baik..

Bertambah2 murah rezeki..

Dan setiasa berbahagia ngan kami bertiga ni yek..

Mama, Zara n Zareef sentiasa akan rindu, kasih dan sayangkan papa smpai bila2..=)



 Hero No 1- Our Beloved Kapt Riza Shahril (bila nak naik pangkat ni papa oiiii...hehehe)

Hadiah untuk papa?? ok courselah ada..walaupon saban tahun mmg susah nak celebrate bday masing2 sbb dok jauh kan, tp hadiah kalau mama mampu, insyaAllah memang mama sediakan..untuk tahun  nih, hadiah paling besar untuk papa tak lain tak bukan...

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Taraaaa..mestilah Hero no 2 ni kan..budak Riza Ammar Zareef nih..=p

Hehe..oklah tu kan..hadiah ape lagi lebih bermakna selain dari kelahiran zuriat sndiri..lagi2 kali ni turn papa dapat geng, mestilah papa extra happy..=p..ehehehehe..takdelah, mama gurau jek..act ade dh bagi hadiah kat papa mase papa balik weken yg lepas ni...mama sekali lagi 'mengelat' dari berpantang untuk kuar cari hadiah bday untuk papa..wlaupon hadiah tak semahal mane, harap papa sudilah terima (takyah bgtaulah ek ape hadiahnye..seganla sbb bukan benda mahal2 sgt pon..hihi)..nway, kalau papa nak potong kek, kenalah tunggu potong kek ngan kakak Zara weken ni..yup, weken ni kakak Zara plak nk smbut birthday..lehlah papa tumpang2 celebrate sekali kan..biaselah, bile dh ada anak, yg utama celebrate bday anak, bday mak bapak belakang kire..=p

Klaaa..last but not least, again nk wish mr papa Happy Birthday..semoga papa happy2 jek hari ni k.=D




9 comments:

Keyphochee said...

so sweet...ikhlas dr seorang isteri..heehee..

Farah Rahim said...

Another year older, another year wiser I hope
:)

NzA said...

hepi bedasay utk papa zara n zareef...moga kebahagian selamanya....

[-suziey-] said...

happy belated besday to en hubby lily :) smga pnjang umur dan dimurahkan rezeki.. :)

Diamilikku said...

hahaha...sama je kes kita kan..anak ngan papa sambut birthday dekat2

Nana said...

eh kapten ni umur 29 ke
la..xbeza pon ngan kita..beza stahun je rupanya
epi bezday kapten

Izan Ishak said...

happy bday papa zara m zareef! moga terus murah rezki dan panjang umur selalu~


*oh lily...izan dok tongkang pecah. dekat nak pi pasar kat bp tu~

Dilla Ady said...

terlewat pulak dilla..

hepi belated besday tuk papa zara zareef..

ye la, hadiah paling bermakna tu..

mama_umar_maryam said...

heppy bday puree,rasenye dah lebih dr happy si puree ni dpt geng,apepon,wish & hadiah dr lily bonus utk die =)

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016