Happy Birthday, Kakak Zara dearie..(^_^)

Alhamdulillah..


Hari ini, 11.04.11 genaplah umur puteri sulung mama Nur Riza Azzahra, 3 tahun..


Memang terasa cepat sangat mase berlalu..pengalaman melahirkan Zara masih melekat di ingatan..tup2x sekarang ni Zara dah masuk 3 tahun + dah jadik kakak dah pon..=)..apepon, syukur sangat2 Zara diberi peluang membesar dengan sihat, cergas dan rajin belajar benda2 baru di sekelilingnya..mama dan papa akan terus mendoakan kesihatan dan kesejahteraan hidup kakak Zara..semoga kakak Zara menjadi anak dan kakak yang baik pada papa, mama dan adik Zareef ye..


Happy 3rd Birthday sayang..we will always LOVE you..mmmmmmmuaaahhhhhhhhhhhhhh...!!!


Actually, Sabtu lepas dh buat juga acara potong2 kek untuk 3rd birthday Zara ni..ohhh..bukan birthday party yek tp potong kek semata2..kebetulan mak n ayah mertua mama niat nk wat kenduri kesyukuran meraikan kelahiran adik Zareef..so mama n papa pon tumpanglah majlis tu untuk akikah Zareef + celebrate bday Zara sekali..

Nway, untuk hari ni..still akan meraikan special day Zara ni ngan nenek + adik..maybe jap lagi nk bwk Zara, Zareef n nenek outing..setakat makan2 jek kot..yg penting, anak dara happy di hari bahagia die ni kan..=)



p/s1: Hari ni mama dah masuk 42 hari selepas melahirkan..so secara rasminya mama dh declare sudah habis berpantang yek...selamba bagi diskaun kat diri sndiri..tak dan nk tunggu 44 hari dah..hahahaha

p/s2: Ade sesape perasan perubahan pada kakak Zara??? ade citer sadis di sebalik 'makeover' Zara tuh sebenarnya..huhu..later2 mama stori k..



20 comments:

mama tisya said...

happy 3rd busday zara...cute kek princess...naper ngan zara??

Nadiah Sidek said...

happy birthday zara!

Diamilikku said...

happy 3rd birthday sweetie...zara dah potong rambut yer...wow...comel sangat..hehehhehe:)

mummy_ayu said...

happy buzzday princess zara..dia dah potong rambut..comel....semoga jadi kak long yg baik & anak yg solehah..amin...

maya amir said...

happy bday sara:)) die potong rambut ye?

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Hepy B'day Zara..moga menjadi anak yg solehah & membesar bagai juara...
Canti kek..Comel jer Zara potong rambut cam tu.. ;)

Nad @ MamaZakwan said...

hepi besday zara..!
sebaya zakwan rupenye, hehehe...

jadi kakak yg baik pd zareef n anak yg baik pada papa & mama ok! :)

[-suziey-] said...

happy besday kakak zara..cantiknya kek tu..

Nana said...

epi bezday kakak zara
lusa damia plak hehehe
cpt dah beso kan

Izan Ishak said...

happy bday zara!
moga jadi anak mama n papa yang baik ye~

NzA said...

hepi besday Zara..moga jadi anak yg pintar n solehah...amin.

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

epi besday dear Zara..
wow.. chanteklah kek besday gurl ni..
princess!!!

Sidratul Muntaha said...

happy birthday kakak!
selamat panjang umur.
moga jadi anak yg membahagiakan orang tua selalu dan jugak akak yg baik hati!
insyaa Allah!
amin!

Sha@Mama Tina said...

uyooh..cantiknya kek princess dia...nampak mcm sedap jek..nape ngan zara? takde nampak pape yg pelik plak..

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

happy b'day zara !!! semoga panjang umur,murah rezeki be gud girl yea..sayang adik tau...

mariaariffbaby.com said...

happy birthday kakak zara :D

mama_umar_maryam said...

heppy 3rd bday zara si manis,tingat mase bday umar yg ke 2 sehari lepas maryam lahir, rase sedey sgt2 mcm xdpt clbrt ape2 just atok n nenek belikan kek, tapi atlast cover jugaklah g jln2 here n there, wpon rase mcm die x phm ape2,tp ttp rase guilty kan ;)

littlehumblelynn said...

happy besday zara..mmmuaahhh dr jauh!!!!!!!!

Dilla Ady said...

zara pakai blusher n lipstick ye..lain la muke die..er, dan rambut pun suda pendek...alaaaa, sayangnye rambut mengurai dieeeeee...huhuhu

cantiknye kek tu...tempah kat mane lily, bape regenye? nak jugak la satu tuk dak acha..

eh, lupe nak wish,

buat zara cayam, selamat harijadi yang ketiga, jadi anak yang baik, jadi kakak yang rajin jaga adik tau..

ieda said...

eppy bday little zara .. semoga jadi anak solehah dan cerdik pandai yaa :)

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016