Tagged by Mizzy-N

Dapat tag dr cik nadhrah plak..Tag psl koleksi gmbar peribadi ni..hehe..


Susunannya:-
.

1. Go to your photo folder in your computer
2. Go to 6th folder of your photos
3. Go to the 6th picture in that folder
4. Put that picture on your blog and describe it
5. Invite six friends to join the challenge
6. Link them in your blog and let them know they have been challenged



Huh..berdebar2 mama bukak folder gmbar nih. nasib baiklaaaa gmbar no 6 nih gmbar yg elok. baknye gmbar 'sensored' ke..gmbar muka sengal ke..tak ke naya..heheheh..


so nila gmbar yg the most wanted tu..=p


Gambar ni act mama pernah publish dlm post sebelum2 nih. gmbar papa n zara kat langkawi. mase ni last day in langkawi. kitorng gi melawat jeti sbb rindu kat burung helang kat dataran tu. tp sbb dh letih, malas nk jalan smpai ke dataran so kitorng melepak kat tepi laut ni jek. tgk awan merah tu msti tau dh masuk maghrib kan. hehe..senja2 pon nak duduk luar lagi. nway, lps lepak jeti ni kitorng tros balik pdg mat sirat n tuju ke airport nak balik kl..

Erm..nak tag kat sape plak yek..mama pass kat mama qistina, miza, linda, kak radiah, eina. n sape2 lagi yg ade terbace blog ni pon sila2la buat tag ni kalau rajin yek..yg penting, silala JUJUR dgn ape saje gambar yg ade di dlm folder anda itu..hehehehe..=)

1 comment:

Mama Mya said...

hahaha saya jujur juga nie.. dalam folder computer di opis memang x dok gambo so selamat dari jawab tag yer hahahaha...

mama mya
http://www.quefamili.com

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016