Macam2 Zara..

Ahad lepas bwk zara ke giant. mama nak re-stock brg2 dapur n jugak brg2 keperluan zara. n spt biase akhirnye mama shopping sorang2la sbb papa zara sibuk melayan anak daranye merayau ke hulu ke hilir.


Meh tgk2 macam2 aksi zara..

Mula2 bwk zara gi makan. ni die tgh berusaha nk kuar dr high chair tu. erm..asyik nak dipangku jek..



Ni gaya zara yg eksited tgk macam2 toys yg ade kat situ. dlm byk2 tu mama belikan die kipas baru jek utk letak dlm bby carseat die..




Act kasut zara tertinggal kat keta. disebabkan die asyik nak merayap sndiri jek, terpaksela mama belikan die sandal baru. tgk..siap ade lampu2 lagi (rujuk kaki kiri zara). pastu, tak smpat byr dh terus dipakai (rujuk kaki kanan plak. tag harga tak cabut lagi..hehe)

.

Hmm..tahap teruja yg melampau. smpai panjat masuk dlm rak basikal tuh..


Ni plak muka puas hati sbb dpt merayap sepuas hati. siap bertepuk tgn tu..

.


Dah penat layan zara, pakse die duduk dlm troli plak. duduk kat sit troli tu mmg die taknak. ni duduk kat depan pon kena bg mainan dulu br die diam. itupon bertahan tk smpai 10minit..huhu..

.


Ni aksi bile blk umah plak. sibuk rebut bantal die dpd tangan papa. huh..lokek brg anak mama ni..

.


ye..nila muka zara yg kepenatan..hehehe..

4 comments:

Raja Radiah said...

salam lili...zara pun macam e in...suka isap puting, tak de puting kat mulut time tido je....

lily azliyana @ mama zara said...

hehe..zara mmg suka isap puting. tapi kalau akak tgk btol2, dia isap puting pelik sket. bhagian bwh puting tu die kemam dlm bibir die. hmm..penat ajar tp cenggitu jugakla habitnye..

Mama Mya said...

salam kenal.. syioknye zara bersopping :)

mama mya
http://www.quefamili.com

Linda Latip said...

yaaa zara kasik dera kat papa sekali sekala...haha bg can mama nyopping yer..mama, kami dh update di blog entry fr Zara..cekidout k!

xoxo to cik zara!

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016