Projek ibu berpantang

Hari ni nak stori sikit ttg hobi mama yg telah lamaaaaaa mama tinggalkan..ape lagi kalau bukan berphotobook..hihi..dulu2 banyak gak entry mama psl photobook..siap smpat amik tempahan design photobook lagi satu masa dulu..tp since mama dah kembali kerja normal hours kat kuantan ni, mmg dah tak berkesempatan dah nk mendesign2 photobook lagi.kekangan masa dan kepenatan..hukhukhuk

Nway, sejak cuti berpantang ni try sikit2 utk kembali mendesign..bukan apa, koleksi gmbar dah bertmbah banyak kan maka niat nak print jadi buku sebanyak mungkin..tgkla mane yg smpat siap..actually sblm bersalin pon dah smpat siapkan 2 biji buku sbb kebetulan ada beli vouher photobook free dari groupon..lagi 2 hari bersalin gigih buat gak sbb sayang nak burn voucher..hihi..so setakat tgh cuti ni plak, mama ada beli 4 voucher baru masing2 photobook rm10..buat simple pon takpelah janji gmbar print jadi buku..=p


Ni 2 photoook free yg sempat siap sblm bersalin arituh..buat sorang satu utk bday zara n zareef aritu..


Ni pulak projek ibu berpantang no. 1 yg dah siap

Projek ibu berpantang yang ke-2

Projek ibu berpantang yang ke-3



Nway, tiga2 photobook ni baru siap design je ye..lom redeem lagi sbb kat kampung internet slow sikit..takut ada problem time nak download nnti..so hal2 redeem sambung kat umah kuantan..hahaha..so next photobook yg ke-4 plak..klu rajin nnti mama beli lagi voucher kot terjumpe yg murah2 lagi kan..^_^

 

9 comments:

Syima ~Mama Kyra~ said...

syoknya cuti 3 bln layan projek PB.kita ada 6 PB lum dpt redeem.kekangan masa wlpn kjp je buatnya tp sb blk umah dah penat n wknd busy tgk progress renovation.on the plan ambil cuti sehari nk siapkn PB :) :D

juelee said...

haha kita pn ada banyak bocer free ritu, dah nak expired ni bru terhegeh2 nak buat.. masa dlm pantang tak dan nk bt, baby jens melekat je....

QasehnyaRania said...

teringin juga la nak buat photobook. hihi

NzA said...

wow, projek yg bagus nie....dalam masa 3 bln boleh siapkan byk lagi tu lily...

Nad MamaZN said...

rajinnya, rajinnya rajinnya..!!!

Tengku Fauziana said...

syiok la pantang layan buat pb..
kite pn ada 4 tak silap pb yg belum buat lg..huhu..

~MommyAqilMedina~ said...

Rajinnyaa akak..sesambil mengisi masa lapang kan..kalau tak, memang boring..huhu..semuanya cantik2..tak sabar nak tunggu bile dah siap nanti..hehe

Mummy ZaraZarif said...

cute je zara zarif...

aLyNnZ said...

Alahai tgk photobook lily ni terimgat photobook yg alin dh siapkan tp tak sempat nak hantar..so burn gitu je ler..huhu

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016