Preview | Outing ke Hello Kitty Town @ Little Big Club

Salam Selasa semua..hari ni entry preview jek..nk buat entry full tak bekesempatan lagi .. tak taulah bila baru ada masa..huhuhu..nway, gambar2 hari Ahad lepas..spt yg mama sebut dlm entry sebelum ni..mama dgn 'terpaksanya' mendeclare habis pantang beberapa hari awal..tujuan utama nk bwk kakak Zara outing ke tpt yg diidam2kannya which is Hello Kitty Town di Puteri Harbour Nusajaya..alang2 ke Hello Kitty, beli dua tiket sekali ke Little Big Club..anak2 mmg bukan main happy lagi..mama papa yg rasa pengsan melayan..hahaha...nway, baby Zayed kami tak bawak sbb nenek kata kecik sangat lagi nak bawak jalan2 kan..mmg rasa tak lengkap satu family tapi takpelah..sian jugak takut bby penat bwk kuar seharian nnti..>_<


Zara Zareef..muka happy akhirnya dapat jalan2 jauh kan..selalu berkurung jek kat umah ngan mama..=p

Satu2 nya gmbar sefamily..tuhla papa, mama nak beli monopod selfie tu die tak bagi..nk mintak org amik gmbar die tak mau..last2 gmbar anak2 jekla yg banyak..hihi

Kakak Zara sangat, sangat, sangat puas hati dpt jumpe Hello Kitty..selagi tak pegi asyiklah bezikir nak ke sini..>_<

Mama n Zara + Hello Kitty..=)

Ni plak gmbar di Little Big Club..Zara dgn replika Thomas

With Angelina Ballerina

Kami dgn Pingu..lama rasa tak tgk kartun Pingu kat tv..hihi

Fevret Zara kat cni..Barney!! ^_^

Zara Zareef dgn Bob the Builder..yg watak perempuan tu mama tak ingat dah nama die.huhu


Zara sejak gi USS dulu tak takut maskot2 ni dah...klu dulu nmpak dari jauh jek dah meraung..hahahah..Zareef plak amik turn tak berapa nk berani..=p..by the way, nasib jugaklah tpt ni tak berapa jauh dari umah..dlm sejam setengah jek..jimat duit tak payah overnite kat hotel bagai kan..ngeeeee..


 

8 comments:

QasehnyaRania said...

dh jalan jalan akak.hihi.
kalau ikutkan hari keberapa dh ni?

asalkan anak2 happy kan.. seronok dorng dibawa berjalan. tp x cukup korum la pulak kan sbb bb tak joined

Nad MamaZN said...

bestnya..!
zakwannayli tgk ni mesti nak ajak p jugak huhu
lama kot kami tak terjah jb

salwana nordin @ che'wa said...

seronoknya kalo dpt bawak awatif dan alya ke sini tp apakan daya jauhhhhnyyyaaaaaa...

wahhh mama dah kurus..tak lengkap bb zayed tak ada ye..

dah besar agaknya dia..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Bestnye...sukalah Zara dapat jumpa Hello Kitty... Qis pun asyik ngajak ke sini..inshaa Allah nak bawa gak satu hari nanti..tempat ni dekat ngan rumah..dlm 15 minit dah sampai.. :)

mamaarifakeem said...

Bestnyee...
Tapi anak k.eina, si abang tu sampai sekrang masih takut sama maskot, tak kisahlah maskot tu sgt comel pun.. maxih takut jugak...huuu...

Syima ~Mama Kyra~ said...

BESTnya hajat zara dah kesampaian..kyra lum lg bzikir ajak ke sini. Berzikir ajak ke legoland adala tp kami tak layan sb now musim panas x sesuai..btw zara mmg berani dgn maskot..kyra x berani lg smpi skrg nmpk maskot kat mana2 dah meraung..hahaha..jimat duit PAMA ke USS dan Hello Kitty..dpt saving..maybe lmbt lg ler jejak kaki ke sini..tgu anak dara request :D :p

~MommyAqilMedina~ said...

Bestnyaa pergi Hello Kitty Town..aida kan lepas tgk Romantika Eja tu, haih..teringin nak pergi sini..nampak macam best..hehee..tapi Aqil keep on cakap.."Ala mommy..yang ni untuk girl je la.."huhuhu

aLyNnZ said...

Lily nanti buat full n3 k..alin pun br lek dr legoland pun nak memenuhi hajat hero..sejak awal alin pregnant lagi..alin cakap tunggu adik kuar dulu..helo kitty ni dlm bangunan eh lily..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016