Baby Zayed 1 mth old

Alhamdulillah..dah sebulan pon anak kelahiran Pahang sorang ni..sekejap jek rase dah besar dah..muka pon nenek kata dah jadik segiempat dah tembam bam bam..hahahaha..setakat ni, progress mcm biasalahkan..masih baby..pndai menyusu, pndai menangis, pandai senyum, n satu lagi suka mandi..hihi..mama paling suka melayan masa2 nak siapkan die pas mandi sbb time tu mood die yg terrrrbaik..maklumlah, fresh2 lagi kan dgn mata bulatnya, bibir senyumnya, suara comelnya....bukan setakat mama, kakak n abang die pon cair sama..=p


19.05.14 - 19.06.14..Riza Ameer Zayed 1 mth old..kalau ikut kiraan hari, harini khamis dah 32 hari dah..

Ohhhh..sapelah tak cair tgk baby takde gigi ni senyum suka mcm ni kan..^_^

Latest pic..first time Zayed pakai romper..romper anak Pahang lagi tuh..hihihihi

Walau anak Pahang, semangat JDT tetap akan diterapkan..mklumlah mama papa die org johor kan..=p

Semoga terus membesar dgn sihat ye syg..mgu depan bersedialah peha gebu kamu nak kena cucuk..ngeee..




p/s: Seronok anak dah membesar..tapi memikirkan cuti pon tinggal sebulan jek lagi kembali jadik tak seronok..hahahaha


 

8 comments:

aLyNnZ said...

Bertambah bambam lar..Jap je dah sebulan kan..malasnyer nak keje..

Nad MamaZN said...

berapa agaknya berat dia skrg ni..nnt update ek! :)

salwana nordin @ che'wa said...

sebulan dah ye..cepat masa berlalu..dah nk abis pantang pun awak..

comei sgt dia..mcm muka mama pun ada tu :)

~MommyAqilMedina~ said...

Comelnyaa..dah tambah tembam n gebuss..hihihi..mesti best bau new born kan kak..sooonnnn..hehe..Semoga terus membesar dengan sihat ye sayang..

mamaarifakeem said...

Alhamdulillah..sihat adanya....comel pulak tu, sapa tak geram... eiii.... :-)
Mengingatkan kerja jadi tak syok kan... yelah dh syok2 cuti berdempek dgn anak2x.. :-)

QasehnyaRania said...

alolo.. romper pahang. pas ni pakaikan baby romper jdt pulak :)

*ye ke. kawan akak ada ambik apa2 supplement tak? dh buat rawatan spital ke? just nak tahu tahap kesuburan.. kalau dua2 normal, alhamdulillah..

cik mimot said...
This comment has been removed by the author.
cik mimot said...

Boleh tanya kt mana beli pahang romper tu.lama dah cari

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016