Bila dah teringin..

Bila tekak dah teringin..tak kirelah makanan berlemak ker, manis ker, tak sihat ker..harus ditelan jugak..hihihihhi..tapi tuhlah..spesis tak pndai membaking kan..maka klu rasa nak makan tu mari cari yg dah siap jual k..=p


 Tiga jenis dessert..extra choc moist cake, pavlova n cheese cake leleh..

Yang ni sedappppp..tp mahal gak sepotong ni rm10..slack sket sbb die letak epal ijau..pavlova buah2 lembik lagi best kot..heheeh

Cheese cake leleh ni first time nak cuba sbb nmpak byk sgt org post kat fb..tp beli yg ada choc sbb tknak bg muak..pada mama, sepotong dua mmg sedaplah..bile byk die muak sket..^_^

Yang ni super sedapppp..yg mama beli tk smpat snap gmbar so amik gmbar dr google jek..mmg extra moist sungguh..choc die mmg terbaekkkkkkk..=D


Haaaa..terok btol selera ibu mengandung ni kan..haha..actually beli ni sume time ada Pameran Hari Peladang,  Penternak dan Nelayan kat Kuantan dua minggu lepas..ada satu khemah ni mmg pengusaha2 makanan bukak gerai kan so banyakkkk sgt makanan2 yg nmpak menyelerakan..alang2 dah jumpe, beli jugaklah tiga jenis dessert kat atas tuh..^_^


 

5 comments:

mama lieyna said...

Huwaaa nikmat... :-)
Terus org tk preggy ni pun ngidam :P

Syima ~Mama Kyra~ said...

sedapnya..sama la kita spesis tak reti membaking..klu teringin beli je terus..kat bwh opis stp hari ada org jual beraneka cakes/dessert/pizza/lagsanea/tart :)

~MommyAqilMedina~ said...

aduiyaii..yang tak preggy ni pun teringin sama, camana kak..hihihi..selamat melayan tekak yang teringin tu kak..semoga apa yang dihajati dapat dipenuhi..hihih

LYAfrina said...

selera ibu mgandung mmg luar biasa kan..

tu dia..skali pekena 3 jnis cake.. cheese cake meleleh tu mmg sedap.. tp kna mkn sikit2.. klo byk2 mmg muak la..

nurbijen said...

tiga2 desert tu mmg peberet saya...
berselera makan tu pun nikmat juga tau :)

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016