Rambang mata di GM Klang

Entry pendek hari khamis..saje tunjuk hasil2 belian kat GM Klang arituh..pegi GM Klang sehari pas check-out dari Gold Coast Morib..kitorng tido semalam kat area bandar botanik..nway, takdelah byk sgt smpat beli sbb gi tak lama mane pon..tapi oklah..puas hati gaklah dgn hasil2 belian yg tak seberapa tu..kekekeke


Rompers yg super murah!! 1 set rm30..tapi beli 3 set ni cuma rm50?? haaa..murah kan..act beli satu set boy nak kasi hadiah kat newborn baby kawan..tp dah kata  murah..beli jugaklah lagi 2 set  wat simpanan sndiri..sbb tak tau baby yg dlm kandungan ni girl ke boy, beli dua2..kalau kuar gegirl leh pakai dua set ni tak kisah pon kan..tp kalau kuar nnti boy, kompem set girl kena bagi kat org..tak sesuai gitu..kekekeke

Terjumpe evamatic mat yg super murah jugak!! arituh mama beli kat giant kuantan sama jenis n sama size dgn ni harga rm59.90 tau..hukhukhuk,,sekali kat gm klang cume rm15 jek.. yg size besar sekali pon baru rm35..tp takut susah bwk kan so beli yg kecik ni jekla..>_<

Kotak barang ni memang mama cari sebab nak wat simpan toys zara zareef..sebijik rm22..mama rasa murah dah tu sbb size die leh tahan besar..kakak zara awal2 booking kaler purple so adik dpt yg ijau..sndiri punye mainan sndiri simpan dlm bekas memasing pasni..hihihi

Towel kartun for zara zareef..kat kuantan paling murah jumpe 2 helai rm50..yg ni rm45..tapi rasa mcm leh tawar murah lagi jek..>_<

Beg baru utl lil zareef..beg lama dah rosak..tgh minat otomen kan so kite belilah yg die suka..rm20 yg ni..

Bawal dua corak utk mama..lama dah tak beli bawal sekali tgk yang ni terus berkenan..sehelai rm15, pon murah sket compare to harga kat kuantan skang..suka3x..=p

Ni tudung yg sama dgn kat atas ye, cume corak sebelah dalam plak..kira beli 2 helai dpt empat corak lain2..=p

Rantai tangan ni hadiah mama suka2 utk zara..tak mampu nak belikan rantai emas dpt rntai tangan ada nama die ni pon suka sangat dah..hehehe..rm25++ jugak 1 whole set nih..cumel kan..^_^



Nway, selain barang2 dlm gmba kat atas, smpat kat beli blouse utk mama..dua pasang rm70..kakak zara plak dapat baju tido sehelai rm10..oklah..murah2 jugak..pastu rambang mata plak tgk set stationery budak2..beli 12 set ke atas dapat separuh harga..kompem nak dtang lagi cari brg2 persiapan buat bday budak2 berdua tu next year..kikiki..mama kan suke jek berangan bab2 party nih..jadi ke tak tak tau pon lagi..hakhakhak


GM Klang klu papa restu tahun dpn kami smpai lagi yek..hihihi..


p/s: Tak semua barang murah kat cni..ada gak yg mahal2 dpd kat luar..kena pndai cari n survey kedai la kot..=p


6 comments:

mama lieyna said...

Banyaknyee borong.. baru berbaloi pergi kan.. :-)

Eina pg dl, time anak2 tak berapa sihat, tak dpt ronda2..next time kena jejak lg la...

Sidratul Muntaha said...

la ni kami gi kenangan since dekat2 area kami itu yg dekat
yang kat klnag ni tak gi lagi2 la lily
meru ke klang bkn lama pun
ehehe

norly a.k.a mamaDZ said...

cantik lah bawal 2 corak tu. norly pun suka gi GM tapi payah nak bawak budak2 ni. kalo tinggalkan norly sorang2 kat GM tu sure 1 lori norly bawak balik. hehe

masa besday zahra hari tu pun norly beli goodies tuk schoolmates dia kt GM. murah. banyak bleh jimat sbb kawan2 skolah zahra ada 115 orang. pitam gak kalo beli kt kedai biasa kan. better beli kt kedai borong. lagi pun byk choices kt GM klang.

nanti turun Klang lagi, roger eh. lama sgt kita tak jumpa.

Syima ~Mama Kyra~ said...

Eh N3 kita sama la arini...baru je publish N3 ni..kekekeke

byk jgk ye mama 3Z soping..aah kt ctu mmg rambang mata..kena pandai survey dan pandai tawar hrga..kita pun terjah GM sethn sekali :p :D

Zaila Mohamad said...

memang, zaila kalau datang sini tak boleh bawa duit banyak nanti habis buat shopping jek..hahaha

jemput join giveaway sejuta viewers blog Zaila di sini

http://zailabinimdae.blogspot.com/2013/11/giveaway-sejuta-viewers-blog-2013.html

Hung Kitkong said...

kedai manik di gmklang adalah kedai my collection trading , 1f -30&31, 2f-120. telephone : 0122803334, 0333251470

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016