Cotton rama-rama | sedondon dengan si anak dara..

Hiii..ade jugak haa sepasang baju akhirnye dapat sedondon dengan si anak dara..klu ikutkan raya 2008, raya 2009, raya 2010 dan raya 2011, memang seboleh2nye nak sedondon dgn anak dara time raya pertama..tapi tahun ni entah kenapa time beli baju nk tempah baju raya tu macam mood ke laut jek nk pilih kain..tu yg akhirnye just decide nak sedondonkan kakak ngan adik jek..tup2x..sebelum puasa tu terbekenanlah plak nk cube kain cotton yg asyik org tayang kat fb tu kan..hehehe..kebetulan ada satu kain cotton rama2 tuh die jual dua pasang sama corak..teruslah mama order nk sedondon ngan Zara..tp susah gak nk carik tailor sbb rata2 dh tutup order..huhu..akhirnye mama antar kain ni jauhhhhh kat puchong nun..servey internet jumpe website Reez Design ni..umah die dekat sgt ngan umah kak Lynn Abd Latif..antar ke sana utk ukur badan n antar kain..pastu bile siap tailor tolong pos kan aje..senang...=p


Mama n Zara...try nak bercotton gak raya tahun ni..so far beli online ni ok gak..dpt harga murah n kualiti pon ok..=)

Sbb belikan Zara 4 meter kain, maka slain baju kurung, dapat juga buat dress n sehelai blous dr kain yg sama..hihihi

Lain pesen jek Zara senyum mcm ni kan,,di kata senyum mcm 'Barbie' sbb nmpak gigi tuh..tp mama tgk dh semacam plak die menyeringai..kekekekeke

Cotton rama2 ni dipakai petang raya kedua..beraya umah family sebelah papa

Zara with adik..belikan adik tshirt sama color jek ngan akak die..=p





p/s: Sekeping jek gmbar ibu dan anak sedondon ni rupenye..huhu..musykil apasal mama tk posing byk2 dgn Zara arituh eh..kekekekekee




15 comments:

littlehumblelynn said...

Laaaa,bila htr!!
X sggh umah pon!!

etiey.com said...

Cantik... Suka warna peach pink tu

LYAfrina said...

cantik sgt pkai sedondon.. kain cotton mmg best sbb x panas..

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

kita xde pun baju sedondon ngan 2k ..paham2 je la taun ni mengembang lagi kekekke taun depan leh raya sakan la ngan 3k plak ..nk sedondon ngan anak2 dara

inazamri said...

cantik ceria baju kurung tu dgn bunga dan rama2 tu mmg nampak sweet

SyaNa said...

cute gila corak dia
best kan dpt pakai sedondon ngan anak girl

Siti Fatimah said...

canteks! nice design suka :D

Nad @ MamaZN said...

cantek!
kite pun sedondon gak ngan nayli
beli dh siap jek kt fb, hehe

NzA said...

so sweet....pink colour.

Sherwieyna Muzzawer said...

comel je color baju raya korang..

Salina@IbuAqil said...

E'eh!!! Cantiknyaaaaaaa..
Suker tgk mak & anak ni pakai sedondon.. ;D

Zana Md Nordin said...

cantikkk......
suka tengok..nak cari sepasang gark lerr cotton rama2 sedondon ngan batrice
bebudak pakai cotton selesa sikit kan..

he he he...tu yang seronok bila ada anak pompuan..leh sedondon bersama2....

Dilla Ady said...

dilla tiap2 tahun biasa sume sedondon..wajib tiga lai tak yah nk pening2 kepala..huhu


patut la nampak pelik zara senyum...senyum barbie rupanye..hihihi

Norf @ Effa said...

comel... butterfly cantik..

..::..aRe-Na..::.. said...

cantiknya sedondon...
bilalah nk ada puteri jgk ni hehehe:-)

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016