Warm welcome..(^____^)

Weken yg baru ni, macam biasa dok ulang alik tgk progress umah baru..act, takdelah progress byk pon berbanding minggu lps..tp tertarik hati bila kali ni nmpak banner kat bawah nih ada tergantung kat tepi jalan kawasan umah kitorng tu..


Warm welcome dr penduduk2 lama Bandar Puteri..=)


Utk sesape yg dok area Bdr Puteri Klang ni taulah kot yg Bdr Puteri ni act taman perumahan yg agak dh lama dh..cume banyak sgt pebangunan rumah2 baru saban tahun..so bile persatuan penduduk bagi ucapan mcm ni kat kami yg bakal jadi penghuni2 baru Bdr Puteri ni, tros rasa cm dialu2kan sgt..lebih berkobar2 nk pindah gitu..hehehe..papa dh register dh masuk persatuan penduduk ni..skang kat kawasan umah sewa ni mmg kami tk aktif langsung join aktiviti penduduk Tman Pinggiran USJ..tp insyaAllah, kat Bdr Puteri nanti kami nk cuba menjoinkan diri jugak demi merapatkan ukhuwah ngan jiran2 setaman kan..=)

Nway, sket update psl umah kami tuh:

- Lampu n kipas bakal dipasang hari ini
- Cat utk ruang tamu, masterbed room n bilik budak2 dh siap beli..papa cuti seminggu nih so die nk usahakan sume akan siap dicat dlm masa seminggu
- Langsir sliding door n bilik utama dh beli yg ready made punye..utk bilik2 lain bakal guna langsir lama jek dulu..hehe
- Kitchen kabinet tk siap pasang lagi..mungkin arini jugak kot
- Barang2..lom siap kemas pon lagi..arituh dh start dh kemas bilik..bayangkan utk toys+bebear+baju2 Zara jek dh berkotak2..punyelah byk kan..lom masuk brg2 lain dlm umah ni..=p



5 comments:

NzA said...

jenuh nk packing kalu brpindah lily..ttp kalu dh dok rumah sndiri xrisa lagi la cz dh xpindah2 kot...

shila ariff said...

SELAMAT BERPINDAH KE RUMAH BARU...

littlehumblelynn said...

lily

akak mengemas masuk kotak..sehari je siap..nak unpack dah 2 mggu ..x siap2 lagik..apapun selamat mengemas.. ;)

Dilla Ady said...

selamat berkemas lily...mesti letih tak hengat punye nih..

mama_umar_maryam said...

dpt bygkn penatnye nnt,tp xper..senyum puasssss ;)

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016