'Ariel the Mermaid Princess' utk cik Zara..

Phewwwwwww..berpeluh2 tangan mama nk kuar duit belikan patung Barbie utk
Zara nih..hoho..1st time mama belikan Barbie original nih...sepatung ngan
dress die pon dh cecah puluh2 ringgit kan..mau tk berpeluh..mklumlah, mama
mmg jarang belikan toys mahal2 utk budak2 nih..=p..nway, disebabkan Zara
mmg too obsessed with princess..n kdg2 die obsess gak ngan mermaid (selalu
berlakon jadik mermaid tgh berenang)..so mama pon pilihkan Barbie Ariel nih
utk Zara..berbaloi sket rasenye..mermaid ni ada baju spare utk jadik
Princess plak..so 2 dalam 1 kan..senang..=p

Apepon, sesekali kuar duit utk beli toys mcm ni takpe kot..sekurang2nya
rasa gembira tgk muka happy Zara time dpt Barbie nih..mklumlah, dh berkurun
die nak pau patung mcm nih tp taknye dapat2..hehehe..tp papa dh kata
awal2..ni sekali belikan mesti lenkali budak nih mintak lagi..n macam yg
papa jangka..few days pas dpt Barbie Ariel. Zara leh kata "mama..nak Barbie
Jasmine....."..adeh..nak Jasmine nanti2 la ek Zara..tunggu bonus akhir
tahun mama pulak..lagi bagus, tunggu bonus tahun2 depan punye..huhu


p/s: mcm best jugak klu dpt kumpul sume koleksi Barbie Disney Princess
nih..Selain Ariel n Jasmine, ada jugak Barbie Snow White, Belle, CInderella
n Aurora..tp mcm best jekla..tkdenye nk melabur duit semata2 nk belikan
anak satu koleksi Barbie ni kan..main jekla Barbie yg ada smpai patah
riuk..ekekekekee


-lily aka mama zara n zareef-

(See attached file: barbie1.JPG)
(See attached file: barbie2.JPG)
(See attached file: barbie3.JPG)
(See attached file: barbie4.JPG)
(See attached file: barbie5.JPG)

7 comments:

Ummi Eisya&Amani said...

nape pic yang bwh tu tak de..bestnye zara..daku belikan yg biasa je..sbb eisya suka patahkan patung2 tu.dah 3 kali beli mesti kepala tercabut je..hihii

LiLy @ MumMyQiStInA said...

comel barbie..secomel tuannya..
klu Qis mmg x dptlah beli yg mahal2..kejap jer tu x sampai sehari dh terpatah2 dh badan barbie tu dikerjakannya.. :)

shila ariff said...

HEHEHE..ishk..takkan le zara main seganas itu..patah riuk..huhuhu..tahap hazim jugak ke ni??..ultraman patah kaki, hilang kepala...huhuhu..senapang patah 3...huhuhu...

maya amir said...

heheh..dulu kecik2 kite nak sgt barbie tapi of coz laa tak dpt kan.. hehehe.. last2 main jeklaa keta menan join ngan sepupu laki;p

Dilla Ady said...

wahhh...zara siap hafal ye name2 mermaid nih..huhuh

acha tak tau la minat ke tak benda2 camni...die kalu kete ke, moto ke, yg bergerak2 tu die minat la...mmg langsung tak gegirl anak dara sorang tu..

littlehumblelynn said...

lily


kak ain pun sibuk nak "paw" kak lin..kak lin ckp ngan dia..selagi x buang botol susu..bantal busyuk..x barbie..hehehhe

Izan Ishak said...

macam best jek kan kalau anak2 dpt mainan cam barbie ni.

anak2 izan pun tak pernah dibelikan dgn mainan2 mahal... beli kat kedai 2 ringgit jek... tak sampai sehari dah abis~

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016