Perasan tak dah berubah????

Haaaa..perasan ke tak perasan..???klu korang tgh baca entry ni mestilah perasan kan..hehehhe..akhirnyaaaaaaa...mama dh tukar header baru..yeyeah..lame sgt dah nk tukar header sbb header sebelum ni ada gmbar Zara, mama n papa jek..so kali nih, kite up sekali gmbar adek Zareef..barulah adil n saksama kan..=p


Header lama..

Header baru..


Kalau perasan, dari awal smpai skang, mama mmg suke wat header letak gmbar family..klu takde muka mama n papa pon, mesti kena ada muka Zara..entah..mama mmg spesis suka letak gmbar family kat atas tu kot..sebab tujuan utama blog mama ni hanya utk catatan suka2 ttg kisah kami sekeluarga..so dh tentulah gmbar2 family yg mama pilih utk jadik 'kepala' kat blog ni kan..bile tgk gmbar anak2 kat atas tuh, rasa ceria kat diri sndiri..hehehehe

Ohhh..dua header kat atas ni mama tempah kat sis WhiteyMommy..org yg sama design template mama ni dulu..dh biasa ngan Sha nih so senanglah nk berurusan..nnti klu anak2 dh besar sket, lehlah tukar header lain..carik gmbar yg terbaru plak nnti..=p


p/s: Signature pon mama ubah sket..just tulis nama mama jekla..nama Zara n Zareef kan dh highlighted kat atas header dah kan..cukup2lah tuhhhhh...hehehehe


11 comments:

OneSimpleMother said...

cantekkk! :)

mummy_ayu said...

cantiks....

ieda said...

cantik dik header tuu .. kemas .. :)
ermmm signature tuu tempah jugak ke dik ??

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

cantik sgt2..kita pun ada hati nk tukar header ataupun tukar semua hehehe..tgg berphotoshoot dulu..
cam mummy ayu punya blog pun cantik..

Izan Ishak said...

suka3! mmg cantik sangat lily~

Diamilikku said...

cantekk...puas tgk header baru yang besar ittew

mama_umar_maryam said...

zt mmg suke tgk gambe besar2,puas! blog zt jugak togel lagik, xde header apepon ;(

ZanaNordin said...

cantekkk
pic nyer pun cun2...gambar dari photoshoot erkk lily....

Ummi Eisya&Amani said...

cantik la header tu..aku gak yang tak tukar-tukar..adoi..nak kena tempah gak la ni..

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

nice sangat dengan header baru ni..seriuss

Dilla Ady said...

arghhhhhh...cantiknyeeee! cantiknye..cantiknye..

ari ni baru perasan!

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016