6 hari lagi: OFF to LONDON!!!!

(See attached file: london.jpg)

Tiba2 aja dapat offer pergi ke London..
bukanlah offer utk bercuti2 sakan, tp offer utk training kat sana..
ala..walaupon training..dlm tempoh 2 minggu tu mestila byk masa leh curi
utk jenjalan kan..
dahla flight pergi balik ditanggung..
accommodation ditanggung..
malah alaun belanja harian pon dibagi..
mmg rezeki lah kan dpt offer mcm nih..

TAPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII..

sayangnya bukan mama yg dpt offer tuh..huhuhuhu..
PAPA Zara Zareef ni yg dpt offer..
1st time dpt offer training kat tmpat besh aka London tuh..
seriusly, mama JELESSSSSS ok..
sbb London ni antara destinasi impian mama utk pi bercuti..
in fact, smpai skang mama mmg tkleh dgr klu papa dok asyik citer psl
eksited nk ke sana..
tetibe jek rasa 'jaki' or dengki semacam nnti..
dasat punye bini kan..=p

apepon, jaki ke dengki ker..
mama tetap doakan agar papa pergi n pulang ngan selamat..
tk pyh bwk balik sevenier utk mama pon tkpe..
nnti mama asyik teringat nk pi sana je pulak..(boleh gitu??)
klu ikut nasfu serakah, rase nk korek jek duit simpanan wat beli tiket nk
ikut papa
tapi bile fikir secara waras, duit simpanan tu byk lagi tujuan lain yg nk
digunakan..
utk rumah..utk anak2..utk persiapan raya..macam2lah..
so jeles dlm diam2 jek udahla yek..huhuhu


mode: teringinnya nak pi cuti2 london mcm amy mama tisya..tk pyh shopping
sakan pon tkpe, janji dpt jejak bumi London..=p

p/s: Papa akan bertolak ke sana Ahad nih..tk tau pon kol bp flight
die..punye tk mau tanye kan..hahahaa..tp rasenye mama n anak2 akan ikut
antar papa kat KLIA nnti..insyaAllah..

11 comments:

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

hehhe igtkan lily yg gi tadi rupanya asben hehhe xpe la nnt ada rezeki lebih ;eh gi..kita pun lum jejakkan kaki kat sana teringgin tau hehhe

Nana said...

wah beznye dapat g training kt london ek
amrul tu dok ckp akn dihantar training gak kat itali tgu turn senior tu junior hehe oleh sebab dia junior kena kasi chance senior dlu

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah bestnya, tak pe leh kirim ole2 kat sana, leh shopping macam2 untuk zara & zariff

mummy_ayu said...

wah.best tu, ayu pun ingat liliy yg nak gie..rupanya hubby..
tak pe la..nanti confirm dia belikan apa2 tu..

Hasnor said...

hahaha paham sgt2 perasaan jaki tuh kekeke..i feel the same too kalu hubby outstation..dh ler kerap lak tuh :(( pegi lak tmpt best2 kt obersea jek..

arituh dia pegi italy, kita x bg dia amek gmbr :P motif??? sentapp hokeehhhh pegi venice bagaii..uwaaa

ZanaNordin said...

wah....bestnya....
bukan senang dpt peluang mcm nie..
takpelah....mana tahu, nanti2 ada rezeki mana tahu kan...

nane n kerry said...

igtkan ko yg lily..tp kalo aku mesti aku jeles gk...yela bkn senang nk g sana..free lk tu...

mama tisya said...

tkpe nanti sure dpt ole2 dr london utk ank bini..hehehehe...mn tau 1 hari leh jejak ke sana....

mama_umar_maryam said...

baru nk tumpang jerit td!! haha..klu zt pon jaki wehhhh..soh puree shopping byk2 baju anak2 k ;)

Dilla Ady said...

baru nk jeles tadi..ingatkan korang gi satu famili...okeh2..tak jadi jeles..huhu

maya amir said...

nape tak ikut skali lily? heheh kalau akak, akak ikut dok dlm hotel pun takpe..hehehe

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016