Hitam kuning @ company family day 2017

Salam Isnin semua..masa nenek ada kat Kuantan aritu sempat jugak nenek escort kami anak beranak gi family day company..masa sebelum tu mmg ingat malas nak join sebab papa takde kan..tapi dah kebetulan nenek ada kat Kuantan, so kita gigihlah dtg jugak..tahun ni, takde overnite family day mcm tahun lepas..last year kan kami berfamily day kat Sunway Lagoon ..so dia memang gilir2 selang setahun baru gi overnite semula..hihi..so tahun ni simple je company buat..lunch day out kat Vistana Hotel Kuantan..temanya black and yellow..selain makan2, ada acara games utk family n anak2, lucky draw, best dress, n ada clown wth balloon gak..

So far, penatttttt jugak pergi dgn.melayan budak bertiga ni..kekeke..mula2 tu ok lg..dh lama3 diormg bosan n penat kot..si zareef merajuk tido bawah meja..si zayed ngamuk2 buat mama..peluh2 mama ni haa..terlepas gak ha secubit dua kat anak2 bujang tu..😅..tapiii..pas balik tu mama bawakla pi taman pujuk balik kan..kekekke

Eh, lupa bgtau..mcm biasa, mama tak de luck utk lucky draw..hukhuk..so balik bawak door gift jekla kita..hihihi


mama n anak dara..dress zara n tudung mama tu jek beli baru..yg lain recycle mix n match baju2 sedia ada


4 beranaks..

before masuk dewan, mehla bergambar dulu..nenek pon pakai baju ikut tema ok..hihi


peluk x nak.lepas doorgift tu..dpt tupperware 2 biji

mama ngan geng2 lab yg sesama.preggy
.hihi

makan time..


zara sebat pasta.jekla berpinggan2..haha

nice pasta.and dessert

ni tgh beratur tunggu clown bg belon

balloon time..☺


dengan kawan2 lab



Abeh majlis dlm kol 3pm..ingat nak solat kat hotel je tp dah anak3 bujang mengamuk teruslah bergerak balik kan..so mama solat kat Tanjung Api then singgah jap Taman Gelora bagi diorng main taman..dapat main taman bukan main ceria lagi sorang2 kan..aduila anak2 serik nak bawak.
 korang jalan without papa tau..😂😂

budak yg paling byk ragam..😅

kakak.so far yg.paling steady sbb dh besar kan..huhu

abg mama x ingat dh merajuk sbb apa mula2 tu..berebut nak main nset ngan kakak kot

nasibla kakak..gi.main taman ngan dress labuh..


Apepon, tq nenek sebab terpaksa bertabah ngan ragam cucu2..harap nenek yg tak serik lg nak teman2 
 kita jenjalan kan..hoho..


9 comments:

I am LZ said...

LZ tumpang seronok tengok family day Lily..
Meriah dengan warna tema kuning hitam..

mamapp said...

Bestnya family day. X overnight pun xpe. Ramai geng preggy lily

LYAfrina said...

Xpelah xde rezeki lucky draw pom.. Dpt k majlis ni pom dh seronok kan.. Hehe..

mama tisya said...

sronok familyday kt hotel..hah nenek escort skali ye

Fatin Shahrizam said...

Bestnya kumpul family ramai ramai. Dah laa xikut family day jugak.

Salam kenal dari https://fatinshahrizam.blogspot.my/ fatin follow sini :)

فاتن الصاوى said...


شركة تاج لخدمات التنظيف بابها وخميس مشيط 0551844053وتشمل تنظيف للمنازل والمجالس
والكنب وكذلك تنظيف السجاد والموكيت باحترافية عالية .

شركة تنظيف شقق بابها
شركة تنظيف شقق بخميس مشيط
شركة تنظيف سجاد بخميس مشيط
شركة تنظيف سجاد بابها
شركة تنظيف منازل بخميس مشيط
شركة تنظيف منازل بابها
شركة مكافحة حشرات بخميس مشيط
شركة كشف تسربات المياه بالقطيف
شركة كشف تسربات المياه ببقيق
شركة مكافحة حشرات بجازان

فاتن الصاوى said...


افضل الخدمات المنزلية المقدمة بمدينة الخبر من شركة تاج 0551844053 فخدمات شركتنا عديده ومتعددة ومنها شركة تنظيف منازل بالخبر
شركة تنظيف بالخبر
شركة تنظيف بيوت بالخبر
شركة تنظيف سجاد بالخبر
شركة تنظيف شقق بالخبر


شركة تنظيف فلل بالخبر
شركة تسليك مجاري بالدمام
شركة تنظيف مجالس بالخبر
شركة تنظيف بالقطيف
شركة طيوب لتسليك المجارى بالخبر

فاتن الصاوى said...


تقدم شركة تاج 0551844053 افضل خدمات التنظيف للمنازل والبيوت وكذلك ايضا تنظيف السجاد والموكيت والمجالس وبيوت الشعر
بالدمام والخبر تنظيف فلل وشقق ومطاعم نقدم عمليات التنظيف الشاملة بمفهموها العصرى والحديث
شركة تنظيف بالدمام
شركة تنظيف منازل بالدمام

شركة الصفرات للتنظيف والنظافه العامه بالرياض
شركة تنظيف خزانات بالدمام
شركة تنظيف سجاد بالدمام


شركة تنظيف فلل بالدمام
شركة جلي بلاط ورخام وسيراميك بالدمام
شركة تنظيف شقق بالدمام
شركة تنظيف مجالس بالدمام
شركة طيوب لتسليك المجارى بالدمام

فاتن الصاوى said...


شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة مكافحة النمل الابيض بالدمام
شركة مكافحة الحمام بالدمام والخبر
شركة مكافحة حشرات بالقطيف
شركة مكافحة النمل الابيض بالقطيف


شركة مكافحة حشرات بالجبيل
شركة مكافحة النمل الابيض بالجبيل
شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة مكافحة حشرات بالاحساء
شركة مكافحة حشرات بالرياض

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016