JJCM Kuantan - The Mint & Al-Maqha Cafe Steak Hub

Salam Jumaat semua..bahagia rasa dah nak hujung minggu kan..tapi lom gaji lagi so weken kang duduk dendian kat rumah jekla..hihi..nway, lama tak wat entry jjcm..dah kurang rajin terjah tpt2.makan baru..yang dua tpt bawah ni pon dah few month pergi sbnrnya.tp baru berkesempatan nak update..

Oklah, first.port jjcm ni ialah kat The Mint Balok..gi sini ngan member2 ofis pas balik keja..port mmg cantikkk sangat betul2 kat tepi.pantai Balok..so kalau  dtg waktu ptg, leh makan2 smbil layan pemandangan laut yg cantik..=)..main course kat cni western..tp.ada jugak.rasanya.pilihan makanan yg lain..lupa dah isi menu sbb dah lama.kan..hihi

Org tlg.oder..kami tlg.makan je..haha..set western.dalam.dulang..ada.kentang, ayam, daging.n lamb jugak


tukang3 makan






oklah rasa dia..bila2 nk bwk family plak dtg makan cni


nice view kan



Port kedua plak Al-Maqha steak hub
.yang ni cafe kat indera mahkota 16.tak silap..papa.kata daging2 steak dia sama dengan Menate kat KL tu..walluhalam..ada.western n ada makanan3 biasa jugak kat cni..mase gi ni mama.awal2.preggy so mmg tak berapa nak.makan byk..oder steak tp tak.mampu nak habiskan pon..rugi2 papa belanja mahal3..😂

buku.menu


ni lamb papa.punya



anak2 makan chicken chop jekla



set.mushroom.soup



beef steak mama



muka2 ceria





papa.makan tak toleh kiri kanan..hihi




Moga2 akan datang rajin balik nak gi cari port2 makan best..hihi




4 comments:

mama tisya said...

set western dlm dulang..sedap nmpknye

Jueliza Jamani said...

besnya makan western dalam dulang tu.. nampak sedap sungguh!!!

mamapp said...

Alahai sedapnya makan western. Teringin Pula bila tgk

LYAfrina said...

Byk tmpat mkn best2 kat ktn kan..


Pasni blh tru jgk 2-2 kafe ni

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016