Hari Keluarga Family Rengit 2017

Salam Isnin semua..ni cerita sempena cuti Hari Malaysia bulan September lepas..menjadi rutin keluaga sebelah mama untuk mengadakan hari keluarga setiap tiga tahun sekali..kali terakhir tahun 2014 mama tengah mengandungkan Zayed..hari keluarga tahun ni tengah mengandung adik zayed plak ..hihi..anyway, disebabkan adik beradik mak mama mmg dah berusia semuanya, so memang kami takdelah wat hari keluarga jauh2 kan..cukup sekadar berkumpul kat rumah salah seorang makcik, makan2, doa selamat n ucapan dari wakil2 keluarga..apepon, seronok je dpt jumpe sepupu sepapat yg ramai ni kan..kadang nak tunggu raya or kenduri kawen, mama tak dapat balik kampung or tgh bergilir kat kampung mertua..so waktu hari keluarga ni dapatlah jumpa bertegur sapa..


On the way ke rumah makcik..tahun ni buat kat Kampung Puteri Menangis, Benut

Papa mengantuk lg tu sbnrnya..sbb kami sampai dari kuantan pon dah lewat malam..huhu

Banner majlis

ni gbr dari org lain.masa ni baru nak stat majlis..mama lom smpai pon masa ni..kikiki

we were here,,mama ngan adik beradik, anak2 buah n sepupu2


tetamu2 VIP tediri dari mak mama n adik beradik nya..tingggal 3 orang je yg masih sihat alhamdulillah..yg lain meninggal dunia sudah..huu..selain dari adik beradik, ada jugak adik beradik ipar kat cni..


wakil ketua keluarga tgh bagi ucapan

suasana sekitar majlis








phone kena hijack ngan zara n cousin2 dia..kekeke



anak2 sepupu

geng ipar duai n kazen terapat


mamam time


anak abang n kakak mama..so cumils kan gegirls 2 org ni..hihi  

tgh hari dah..serebeh mama..huhu

Gambar 1 family..ada yg tak cukup korum sbb budak2 entah dah berlari ke mana..hihi..

mama dah membesar dengan jayanya...hukhuk..


Untuk anak2, takde acara pon hari 
tu..tapi ada belon n ice cream..so enjoyla jugak diorng dok main sendiri..patut 3 tahun lagi turn buat majlis kat rumah mama pulak..tapi kami mintak ecxuse sebabnya kawasan rumah kecik sket plus adik beradik ada 3 org jek n sume dok jauh2..takde yg dpt tolong uruskan untuk conduct majlis kat rumah nnti..huhu..so insyaAllah kami akan bergabung jekla ngan family makcik sornag lg utk jadi tuan rumah..harap2 lancarlah nnti perangcangan utk majlis yg seterusnya kan.=)


4 comments:

Norelannie said...

Hi, I came across your blog and I enjoyed reading your amazing stories. Interested to collaborate? Email me at nurul.aini@my.zalora.com I couldn't find your email so I am leaving a comment to u. Hope to hear soon. Thanks! Ps: this is NOT a spam yah haha :)

mamapp said...

Wah seronoknya lily seronok berhari2 keluarga Kan. Teringin juga naknbuat

mama tisya said...

bkn senang nk kumpul rmi2 mcm ni kn

LYAfrina said...

Bestnya.. Syok kalau smua muafakat bkumpul mcm ni.. Mmg happy lah.. Teringin jgk nk bkumpul mcm ni.. Tp tu lah.. Msing2 sibuk..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016