Cuti raya haji

Salam Jumaat semua..masih lom terlambat rasenya nk ucap Selamat Hari Raya Aidil Adha..thn ni tak tersempat nak buat virtual kad dlm blog wish hari raya..hihi..nway, mcm thn2 sblm ni jugak, raya haji/korban kat kg kitorang sederhana jek..mmg tak pakai baju raya bagai..smlm pagi papa tolong org lapah lembu then ptg sikit gi umh kazen kt pt sulong ada mkn2..ptg jap lg baru kami blk rengit then pagi2 pas subuh esok terus gerak ke jeti tjg gemok utk plan cuti2 mesia..harap cuaca oklah..huhu .aritu nmpak jerebu dh ok to 2,3 hari mcm dh teruk balik..hukhuk..


Selamat Hari Raya Korban..fr zara zareef n zayed..^_^

Ni gmbr kt umh kazen semalam

Cheeky big n lil brother 


Again..selamat hari raya semua..:)..

3 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

~Aida@MommyJauhari'sMedina~ said...

Salam aidiladha akak dari aida sekeluarga..anak2 akak pun dah membesar..eh ziyad dah jalan ke?adoiii lama betul tak singgah sini..haih..

LYAfrina said...

salam aidiladha jugak..
xpelah walau dh lewat sgt wish

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016