Siannya budak comel kena tinggal

Yeayy..cuti Hari Malaysia harini..nway..just nak stori ttg aktiviti hampir setiap petang anak2..main basikal!! Now dh berani lepaskn zara n zareef main basikal kat jalan depan rumah tu..duduk kuarters ni alhamdulillah tak risau sgt..area dpn umah tu pon tak banyak kereta lalu lalang sbb yg duduk cni ada 6 buah rumah jek pon..hehe..

Nway bila zayed dh setahun lebih ni dia pon sibuk nak berbasikal sama..recycle basikal lame abg zareef jek..hihi..now baru pndai gerakkn basikal guna kaki..mau tak kena tinggal dgn abang kakak dia sbb zayed lmbat sgt kan..agaga..

Baby baju kuning..bersungguh2 dia naik basikal comel tu

Tgk jari domok tuuu..tunjuk apa cyg..

Alololo..sian..tjk kena tinggal ngn abg n kakak yek

See..laju dah zara n zareef tinggalkn adik..kikiki..

Gmbr tambahan..ni time mama amik dr umh bbsitter..biasa smpai kol 6.30pm mcm tuh..hukhuk..amik sekali ngn kakak blk sek keb

Mama n anak2 bujang..overla zareef spoil gmbr adik tauuuu

Zayed nnti belajar lagi kayuh basikal eh..baru leh join kakak n abg ronda2 dpn umah..^_^

2 comments:

Maya Amir said...

Lily masih blogging rupanya..akak dok terjah geng2 lama ni, since barulah nak aktif balik blogging ni aa..hehe

Budak kecik tu comel sangat:*

~Aida@MommyJauhari'sMedina~ said...

Adoii baby besar nii..cepat je dia dah naik basikal..comel n cute plk tu..hihihi

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016