Santai.Makan.Makan.Santai


Salam Isnin semua...first of all..sori sangat2 sebab minggu ni entry masih berkisarkan Pulau Pangkor n Lumut..hehehe..ingat leh siapkan last week rupanya tak dan..so gigih jugak nk up entry basi ni..tima kasihlah pada yang sudi baca tu ya..hihi..=p..nway, short entry jek harini..smbung gmbar aktiviti hari kedua di Pangkor..lepas island hopping habis wktu tgh hari..masing2 balik chalet n pengsan..kekeke..zara n the geng jekla masih bertahan dok berendam dlm pool..mujur ada kakak mama tlg tgk2 kan (kakak mama tak join island hopping sbb die tgh sarat pregnant masa tu)..mama mmg dok terbongkang dlm bilik jekla smpai ke petang..=p

So dlm kol 5pm mcm tu..baru lah rasa kebuluran kan..ajaklah sume adik beradik n anak2 buah kuar makan..nenek tak ikut sbb nak rest katanye,tkpelah.kami tapaukan jek..jalan2 cari tpt makan, amik yg port betul2 menghadap laut..so leh makan smbil santai2 layan view..=)


Dua beradik boboys yg kepenatan..tk segigih cam kakak diorng.hehehe

dlm usaha mencari kedai makan..terserempak dgn burung enggang yg cantik ni..=)..act kat teluk nipah ni ada aktiviviti bagi makan burung enggang kat salah sebuag resort tp kitorng tak berkesempatan nak buat

yeayyy..dpt port dah..betul2 hadap laut kedai ni..besttt

anak kedua kakak mama..zafirah

ok.sebenarnya takdelah sntai sgt pon mama ni..sbb kena layan suap dak kecik ni sekali..kikiki

 santekkkkk..syok jamu mata

nice abc + a nice view


setakat kedai2 kitorng gi..makanan sume ok..sedap,,harga pon tkdelah mahal terlmpau..

 ahli2 rombongan..=)

sunset di hari kedua..^_^

pas makan..balik terus..so malam tu santai2 n rehat2 jek kat bilik

zayed baru ada 2 btg gigi bwh masa ni..nmpak sgt backdated entry..kikiki


ermm...nak edit sikitttttt jek gmbar lagi..rasa lepas ni last entry dah kot pasal pangkor..=p




2 comments:

Ayu Ayunie said...

sukanya tgk korg berjalan2 ni. dah lama tak bawak anak-anak gi jenjalan cuti-cuti ni.

Nad MamaZN said...

ok.. tak sabar nak baca lagi :)

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016