Sepetang di Colmar Tropicale Bukit Tinggi

Lagi aktiviti di Bukit Tinggi Pahang..bawak anak2 n parent in laws ke Colmar Tropicale..untuk mama n papa, ni dah kali ketiga naik ke sana..so takdelah super eksited kan..hihi..just jalan santai2 jek n amik2 gmbar..antara aktiviti yg boleh dibuat kat atas tu selain memikmati pemandangan yg cantik..ada pusat permainan, 6D ride, stall ala2 funfair tu, and nighly performance..mcm time kitorng dtg tu supposed ada persembahan akrobatik cina tak silap tapi kitorng tak tunggu pon..smpai sane dekat2 kol 4pm then kol 7pm mcm tu balik dah..

Harga tiket naik ke Colmar ni dewasa rm13 n kids rm8 tak silap..ruginya kitorng sbb tak masuk japanese village..ada gak angan2 nak try test baju kimono sbb dua kali naik sblm ni tk pernah masuk lagi umah jepun tu..tapi sebab naik pon dah petang, maka tak smpat nak masuk ke japanese village coz tpt tu tutup kol 5.30pm..hukhuk

Gambar banyak sgt kot..layan jekla ye..hahaha


11.04.15- zara the birthday gurl..ni muka tahan silau..=p

Our family ..^_^



Anak2 suka sangat usha angsa putih ni..





mama n baby

angsa hitam pon ada tapi garang sikit berbanding si putih yg lemah lembut..hihihi


Dua beradik busyuk masyam..kawan main kawan gaduh..haha



mama n abg zareef


sempat lunch dulu b4 jalan2 cuci mata..tak ingat  nama kedai tapi menus based on roasted chicken..

mama n family mertua

The 3 beradiks..^_^

Dak kecik yg suka demand nk makan kentang goreng..haha

Acah2 nak main..mama malas beli token sebab mahal..kekeke

rombongan cik kiah..hihi

nice view..ni amik dari menara tinjau





smbung jalan2 kat bwh..

papa n mil

My little happy family..insyaAllah..=)

Mama n mil

Happynya nmpak dua beradik ni kan..mood super baik nk layan posing2 ..hihi





Adik ipar, mil, n papa

rehat2 smbil tgu masa nak balik..hihi

ayah n mak mertua..loving couple gitu..^_^

Baby tembam

Familia

Holiday pendek yg best!! anak2 pon happy jek..=)


Turun dari Colmar sempat singgah animal park tgk rabbit n rusa..tapi sekejap jek sbb park tu tutup kol 7pm..gmbar kalau rajin mama update kalau tak peram dalam pc diam2..hahahaha



3 comments:

lia ummiirfan said...

aritu kami tak dan nak ke tempat rabbit tu..

Nad MamaZN said...

kami xpenah sampai sini lg huhu

Ayu Ayunie said...

bestkan kat situ.. fefeeling oversea..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016