05 Apr 2015 | Happy Bday Papa!

Ahad lepas birthday papa yang ke 33..so semestinya kuar outing n celebrate bersama2 family kecik kami ni kan..hihi..mama offer nak belanja makan..dok list kat papa senarai tempat makan, last2 die ajak gi hotel Zenith..sebab gi bandar pon dah kol 3 pm macam tu, maka amik buffet high tea jekla..ikutkan buffet start kol 2pm smpai 4.30 pm..harga untuk adult rm60 n kids atas 5 tahun rm42..price including gst dah ye..hikhik

So, acara lepak2 makan2 jekla ptg tuh..byk gak pilihan menu high tea ni..makanan berat ada nasi, nasi goreng, ayam bbq, black pepper beef, udang goreng, lobster masam manis, sayur campur, kari kepala ikan, potato n seafood taco, satay, pizza..then lain2 ada bubur chacha, bubur ayam herba n roti2an, donuts, buah2an, kuih muih traditional, kek, puding, abc, aiskrim, teh tarik bagai..byk plak nak senarai kan sume..hoho..tapi takdelah mampu nak try sume menu..kepenuhan dan kekenyangan., .


Happy Bday papa!! sebelum outing paksa papa wefie ngan famili dulu..kekeke..tu kakak muka masam sbb baru pas gaduh ngan zareef..wuwuwu


Ok..dah pujuk baru muka ada senyum

@ Zenith hotel..sebab die bday man, so mama lah banyak layan tolong amikkan kek n makanan sume..papa dok diam2 jaga baby k..hehehe..btw, choc mousse cake yg mama amik ni sedappp sgt..dalam die ada almond kot rangup2 bila gigit


Bday man with the kiddos

sayang sume ni ketat2..hihi

sori papa, mama belanja makan jek..hadiah takde..ganti ngan sponsor accommodation untuk jaaln2 weken ni k..=p

Jom amik makanan!! ohhh..lupa ada choc fountain yg best ni..tapi cume ada buah2 n agar2 kering untuk dicelup..klu ada marshmallow kompem lagi best..kikiki

kakak di ice cream station..

dessert station

byk2 makanan, benda ni yg die first request..pop corn..haha

nasi n lauk pauk

hasil air tangan sndiri..abc yg menyejukkan tekak

family photo..formal jek kan..agagaga


dak comot..suka sangat die mamam honey dew ye

Siap makan dah..posing2 jap sekitar lobi zenith



papa n anak2 lagi

kawan main, kawan gaduh dua ni

finally, kad ucapan sempoi dari kakak zara..tulis atas kertas a4 jek die..agagaga


Apepon, doa kami sempena bday papa semoga papa terus diberikan kesihatan yang baik2, bertmbah murah rezeki, dipanjangkan usia untuk terus berada di smping keluarga, n jadik ketua keluarga yg baik untuk kami..kami sume sayang papa..^_^

2 comments:

Nad MamaZN said...

hepi bday papa 3Z! :)

~Aida@MommyJauhari'sMedina~ said...

Happy birthday Papa Triple Z..semoga murah rezeki dan panjang umur ..Amin!Sama birthday dengan Abah aida..hehee

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016