Kakak.Abang.Adik


Gmbar anak2 di Animal Park Bukit Tinggi...rase dulu2 nama die Rabbit Park  tapi agaknye sbb dah byk  binatang lain kenalah tukar nama..hihi


Kakak yg suka tgk arnab, tapi takut2 nak pegang

dpt pegang sikit2 pon jadiklah..kikiki


Abang yg lebih berani..siap nk peluk2 rabbit tu

abang n kakakku sayang..^_^

tak puas ;agi nk pegang rabbit

belakang tu ada rusa berkeliaran..skang kat animal park ni mmg rusa dibiarkan bebas mcm tu 


smpat layan playground jugak budak2 ni


papa with baby

sementara kakak abang tgk animals, si adik sibuk prektis2 nak jalan..hihi



budak bambam

main cak2 ngan kakak..^_^


Next agenda pas bukit tinggi, plan nak turun KL n kajang tgh bulan ni..celebrate bday mama n bday baby..hihihi.insyaAllah..=)

4 comments:

Nad MamaZN said...

bambam zayed ni, geram nengoknya :)

aLyNnZ said...

dalam animal park ada buaian..syiokk lar anak2 pas layan binatang main playground pulak..

good boy zayed dah boleh jalan..bolatt pipinyer..

mamaarifakeem said...

Waah bestnye ek sini.. belum.pnh smpai.. 1 day kena try pg ni...

LYAfrina said...

bestnyer..siap leh pegang2 dgn tangan

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016