Familly photoshoot di Levender Garden, GH


Salam Jumaat semua..=)..share gmbar famili kami di Levender Garden Genting..kat sane ada photog die berjalan sini sane..so aritu die offer nak amikkan gmbar famili kitorng..ikutkan selalu mama suka avoid picture taken by photog mcm ni..sebab takut nnti terpengaruh nak beli gmbar kan..hahahah..tapi kali ni entah mcm mane saje nak die amik plak..last2 mmg terbeli gmbar tapi amik yg saiz kecik jek nak murah2..kekekek..sekeping rm20 (erkkk..tak murah pon kan..huhu)..pastu beli 4 dapat free lagi 2 keping..total printed dpt 6 keping pastu mama mintak softcopy sekali..nilah die gmbar2 famili kami kat sane.^_^


Our little family.insyaAllah 12 Mei depan genap dah papa mama kahwin 8 tahun.anak dah 3 org,syukur alhamdulillah..

Husbnd and wifey..'beg tangan; kecik kat depan terselit sekali.hehehe



mama n lil heroes

kakak vs abang


malas nak edit2 gmbar ni..yg printed dpt aritu mmg cantiklah kualiti gmbar die berbnding softcopy ..hihihi..nway, gmbar2 yg kat bwh plak dari kamera mama..mcm biasa, suka paksa anak2 posing kan lagi2 kat tpt cantek mcm Levender Garden ni..ooo..lupe ckp..levender garden ni mmg nmpak sebijik sgt dgn yang kat Cameron tu..rasa pengurusan die sama..datang cni mmg seriusly dpt mengimbas kenangan cuti2 cameron dulu..hihihi..

















cantek kannnn tpt ni..cerah mata tgh gmbar bunga banyak2..^_^

6 comments:

mamaarifakeem said...

Cunnyeee....
Ina pg tk singgah sini pun sbb kena jln jauh..ank.tgh tido plak time tu... huu.. kena repeat ni.. 😊

Ayu Ayunie said...

cantik... suka tgk bunga-bunga ni. geram rasa nak tanam kat umah.

NzA said...

Cantiknya view

lia ummiirfan said...

cantik.. 😍😍😍

Syima ~Mama Kyra~ said...

Oh tak tahu pulak kat GH ada jgk Levender garden nie..kalau tahu bole p sini je kan..dkt je :) cantik view2 kt sini sesuai utk PS :)

LYAfrina said...

tempat impian nak pergi

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016