Birthday dinner for baby Zayed @ MYNY Cafe, IM


Gambar last week on Zayed's birthday..bwk bday boy kuar makan..wlupon bday boy bukan makan ape pon kan kat kedai, mama papa die jek yg selalu terlebih makan..kekekeke..nway, kali ni kami ke MYNY Cafe cawangan Indera Mahkota..wlupon kat MYNY Cafe ni banyakkkk sgt pilihan kek yg nmpak sedap2..tp tak terasa nak makan kek plak malam tu..masa bday photoshoot ahas sebelum tu dah order cupcakes kan so cam muak plak nak makan kek lagi..hahahaha..maka utk bday boy, orderkan banana split jekla..bby makan pisang..mama n kakak tlg habiskan aiskrimnya k..hehehe

By the way, time ni  kakak zara still on exam weeks lagi..siap nk exam bahasa arab..so wlu luar gi kedai, mama bwkkan buku arab die..smbil tgu order, smbil hafal bahasa arab..=p


Nice deco kat kedai makan ni..=)

bday boy yg susahhhh sgt nk bergmbar..huhu

mama n kakak zara.atas meja tu buku arab dia..hihi

tgkla bby tu langsung tk nak pndang kamera..haha

papa n zareef

dok ngan kakak baru nak senyum2 dak kecik ni


taken by zareef..sume blur..kekeke

menu mama..white sauce sphagetti + coke float

kakak cume nk makan kentang goreng, air soya ngan ice cream

yeayyyy..yang ni utk baby..sedap sgt sbb pisang die manis..hihihi

 eksietd nmpak makanan depan mata..

bagi can die main2 sudu n suap dulu before mama take over..=p


menu papa..ada burger, wedges, seafoof tofu n etc..leh tahan sedap..=)


simple jek kan bday baby..dh byk duit abis buat photoshoot dah..kekekeke



4 comments:

Mar Mansor said...

amboi baby..banan split kan..suka le tu

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Syima ~Mama Kyra~ said...

wah...nmpk sedap banana split tu..rajin zara bwk buku b.arab time kuar jln2...kalau kyra jgn harap ler..katanya blk nnt kyra baca buku..huhu

LYAfrina said...

waa..sedapnya baby zayed punya tu,,,

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016