Studio photoshoot


Lama dah tak berstudio photoshoot..


Ni masa 4th anniversary tahun 2011..

yang ni plak 5th anniversary tahun 2012


dua2 ps kat atas buat kats Serindit Photo time diorng buat promo..murah sgt time tu rm50 tak silap..kali ni, setelah sekian lama tak gi amik gmbar kat studio, plan nak gi amik gmbar berlima plak..insyaAllah sempena bday baby zayed next week..tapi tak buat kat cni lah ye..buat kat sorang kakak photog kat kajang..lama sgt kot mengidam nak amik gmbar dgn die kali ni nekad pegi..kekekeke..anggap gi jalan2 sekali sempena anniversary n bday haritu..hahaha..nway, pergi ni tkde promo2 ke apa so mahal lah sket kena byr.. as long gmbar yg diambik tu cantik2 n boleh jadi sweet memories smpai bila2 mama tak kisah jek..^_^..nnti kalau dh amik gmbar mama tepek kat blog k..=p


6 comments:

mama tisya said...

best la byk kali dh photoshoot

eima said...

wahhh cantik gambar ......

Nad MamaZN said...

kite x penah berPS.. suka tengok gmbr2 lily n famili berPS :)
wah, mggu dpn nak dtg kl ek? hehe...

dokterFaryn said...

kite pun tak pernah berphoto shoot ni. selalu plan nak tunggu kurus selim melim dulu. nampak gaya sampai ke sudah tak ber photo shoot kalau gitu. hahahah

Syima ~Mama Kyra~ said...

wah bestnya stp kali anibeseri buat PS.. kita last PS masa kyra 3y kot pastu malas dah...kekeke

LYAfrina said...

lya x pernah photoshoot studio

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016