Riza Ameer Zayed | Newborn Potrait

Oklaa..sambung entry backdated semalam..actually sebelum ni time Zareef pernah jek mama amik gmbar maternity aka family p/shoot (Zara n Family Outdoor Photoshoot)..tapi newborn photoshoot mmg takde rezeki nak try masa tuh..mklumlah, pas bersalin jek terus balik kampung susah nk cari photog kat batu pahat..hihihi..so time mengandung anak ketiga ni mmg awal2 dah mengidam nak buatkan newborn photoshoot utk baby..mengidamlah sangattttttt kan..hahhaha..

So, kalau semalam tepek entry Maternity Potrait..harini gmbar Newborn Potrait baby Zayed plak yek..mmg amik pakej sekali sbb harga dpt diskaun sket klu amik dua2..yg bestnya photographer ni die buat newborn session kat rumah kite jek..props sume dia angkut ke rumah so tak payahla ibu berpntang sibuk2 gi studio kan..=p..n yg menariknya satu lagi, time mama nak bersalin tuh, kakak photog ni beria nk amik gmbar bby kat bilik bersalin..sangup die tgu mama bersalin dr pagi mama admit tu smpai ke malam..hukhuk..ikutkan mama tak bagi die tunggu pon, tapi dah die beria kan siap mintak permission hospital Al-Farabi tu n dokter so biar jekla..=p


Gambar paling mahal..detik2 baby Zayed dibersihkan..wktu lahir tu mmg kakak ni tkleh masuklah yek cume suami jek leh ada..=p

Alhamdulillah, we were having our second baby boy..^_^

Detik2 baby bertemu dgn mama papa..hihi

Klaa..share sket jekla gmbar kat hosp yek..yg kat bawah ni sume gmbar baby kat rumah..wat session ni pada hari ketujuh baby lahir..































Baby with kakak n abang..actually dpd awal diorng mintak bergmbar dgn baby..sudahnya pas few hours masing2 dh mengantuk tu yg dua2 wat muka pelik jek..>_<

Baby Zayed with Mejar Papa..=p

Ngan mama n papa..alhamdulillah..closed session..



Heee..utk pakej mama amik ni sekali ngan 2 keping canvas printing (dah selamat gantung pon) n hardcover album..oklah, keseluruhannya puas hati jugak..merasalah baby zayed jadi ala2 model kan..hahahaa..lagipon, nk cari photog utk baby kat kuantan ni bkn senang yek..klu kat klang valley tuh byk pilihan ye tak..=p..mujur abang n kakak tak claim nape time diorng baby takde gmbar banyak2 mcm ni..hihihihhii


 

5 comments:

Sue said...

Ya Allah... sangat sangat sangatttttt cantikkkkk gambar2 tu.. baby sangatttt comell... tengok gmbr kt hosp tu rasa terharu nak kuar airmata, terbayang2 pulak masa besalin izzara dulu.. sue pon teringin nk gambar2 camni, tp dah 4 org pon tak dpt2 lagi.. masa izzara tu pon buat kt rumah, sendiri je tangkap heheheh... berapa harga pakej tu lily?

Nad MamaZN said...

cantek cantek cantek!
suuuuuka sangat!
gmbr pertama tu mmg mahal! tiada tandingan :)

Adlin Mohamad said...

cantekkk cumel moment yg indahhhh

mamaarifakeem said...

Bestnyeeeee.....
Sweet memory..... :-)
Untung adik kan...... hiiii

aLyNnZ said...

ermmmm...comelnyer..cantek2 gambar baby..alin teringin jugak tp mcm mahal jer..terus tak jadi huhuuu..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016