Gambar kenangan hari raya kedua 2014

Raya dah habis semalam ehhhh..serius tak perasan..skang suke lost track dah bab hari2 nih..kalau tanya mama umur baby zayed exactly berapa hari pon mama tak ingat tauuu..tau dah 3 bulan seminggu..camtu jek..huhuhu..kronik kan..=p

So hari ni nak tepek plak pic2 time raya kedua harituh..aktiviti kami beraya lah kan mcm biasa..raya tak banyak tpt pon tapi sekali beraya tu dok melepak lama2..hhaahaaha..cuma sayangnya time raya kedua ni turn rumah mertua..tp sbb both PIL sibuk dgn org dtg baraan haritu so tak smpat nk amik gmbar sefamily..huhu..mmg takde gmbar proper ngan keluarga mertua kalinih..>_<


Kami sefamily..tgklah abg zareef tuh sibuk nak senyum tapi malas nk bangun dari pembaringan..bertuah btol..

Ok..more proper pic kali nih..=)..

mama zara pakai baju kurung baru semestinya tp papa zareef pakai baju melayu last year jerkkk..baby plak patutnye mama dah belikan die romper baju melayu kaler turqoise tp leh plak tertinggal kat umah nenek rengit??? sayanggggg smpai skang tak pakai sbb rompers dah pendek dah kot...haha

smbung baring..time nih tgh hujan lebat so tgu hujan reda nak kuar beraya

bila hero2 mama berselfie..hihihi

Princess mama posing sorang2 plak..tudung tkmau pakai dahhh..=p


Kakak n abang..ramaiiii komen kata muka diorng dah makin matured..hihi..dah makin besar kan..taun dpn both dh masuk 7 n 4 tahun ..=)

Abg yg macam2 akal

Ni time gi beraya..baby bertuah sorang ni leh plak tido sepanjang masa..hahahaa...senang mama nak makan nakkkk

Nilah die misi beraya utama hari raya kedua tuh..papa buat reunion dgn budak2 sekolah die..ramailah plak orang batu bahat sekolah sains shah pekan ni kan..hahahaha..harituh papa smpat reunion ngan 5 org kwn dia..=)


Sebelah malam plak, smbung beraya lagi kat umah makcik papa..kuar beraya sekali ngan mak, ayah n adik ipar tp again tak smpat nk bergmbar sama..sayang tol kan..>_>


Posing2 sebelah malam kat langsir baru nenek..hihi

Suka tol budak berdua ni bila dapat can pegang baby..=p

Anak2 + papa + atok

Tiga beradiks..^_^

Mama n anak2..abg zareef wat muka over ketawa plak kan

Kakak Zara

Kami sefamily..sayang gmbar zareef cam blur sikit..tp takpe..tetapppp suka gmbar ni (wlupon tak berbaju sedondon kan..hihi)

Zara n cik anim..darah manis ni sbb tak lama lagi nk jadik pengantin baru..^_^



Oklahhh..habis dah tepek gmbar raya kedua..errrrr..pasni ada lagi sikit2 kot entry backdated pasal raya..nk wat camaner kan, baru skang mood berblog nk kembali so byk citer2 basi jekla nnti..hihihi


 

4 comments:

Adlin Mohamad said...

banyak gak gambar raya keua ..kami gambar lm kete je hahaha otw balik johor

Nad MamaZN said...

wahwah dua-dua sbp rupanya ek? hehe..
lily mozac kan? zety pun shah pekan gak kan?

NzA said...

xkisah lmbat ke apa lily, yg penting tetap ada kenangan di sini..
akak pn baru habis open hiuse smlm.....fuh....w.pn seronok namun penat sbb xsmpt nk rehat..ziarah n asyik mkn xhabis2...

~MommyAqilMedina~ said...

Wahh meriahnya raya..sakan bergambar jugak kan..hihihi..baby Zayed alahai gud boy je..tak nangis langsung tengok..seronoklah kan sebab senang nak buat kerja n makan..hehee

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016