Gambar kenangan hari raya pertama 2014

Dah nak abis raya dah pon kan..huhu..tapi nak jugak meninggalkan gambar2 kenangan time raya harituh dlm blog ni sebagai kenangan..dahlah first time beraya berlima kan..so wlu gmbar tak banyak mane, takpelah..yg penting ada buat mama belek2 di masa akan dtg..=p..

So, ni gambar2 kat rumah mak mama..adik beradik mama ni sikit 3 org jek..so mmg kalau raya mesti tak cukup korum sbb salah sorang mesti turn kat umah mertua..huhu..so tahun ni turn mama n kakak mama beraya dgn mak..seronok sgt zara dpt beraya ngan kazen2 die yg mmg jarang2 dpt jumpe kan..


Mama's only princess..=)

Tahun ni tempahkan dress jek utk zara..dress labuh so die feeling2 princess di pagi raya..kikiki

Abang n kakak..^_^


My precious..tiga beradik tahun ni..syukur rezeki bertmbah tahun 2014 kan..hahaha


Hero kecik..patutnya romper baju melayu ni ada sekali ngan topi sedondon tapi si kecik ni baru pakai few minutes die dah tepis2..sama spesis ngan kakak abgnya tak suka ada benda atas kepala time bby dulu/..


Aksi bersalaman zareef n zara ngn papa


Nenek dgn cucu ke ke-10..yg paling bongsu setakat nih..=)

Mama ngan kakak mama

Mama ngan hero2 kesayangan

Our lil family..=)


Family kakak mama

Gambar ngan mak pulak

1 more shot..^_^

 Finally, gmbar berdua papa n mama..ni pon tumpang bergmbar kat umah makcik..time kat rumah takdan..=p

Last but not least, gmbar bby zayed ngan baju tido raya..somei tak saya..hikhikhik





By the way, rmai yg tanya mane mama beli romper baju melayu ni..hahaha..susah payah dapatkan romper ni tau..kelakar jugak bile ingat balik kisah hampir2 tak dpt baju raya ni coz tempah online, then seller tu last minit baru siap n ramai org die tak smpat pos..last2 mma request die antar byhand kat cousin mama yg dok ampang nun..mcm2 hal..nway , kalau ada yg berminat ngan romper ni leh terjah fb kat bawah k..=)



 

6 comments:

mamaarifakeem said...

Salam aidilfitri.. hikhik last raya hari ni :-)

Meriahnya dh 5, anak2 pun ceria je tu ha ... bby comel, ada pulak ro per baju melayu ye, kreatif ^_^

Abg kakak pun dh nmpk matured masing2..good2x :-)

NzA said...

zayed murah dgn senyuman....

abg n kakak dh mkin matang nmpknya sejak ada bb.

Nad MamaZN said...

comey romper tu
naseb sempat pakai time raya :)
best la tgk gmbr famili besar tu :)
klu famili abg lily ada, cukup la corum kan :)

salwana nordin @ che'wa said...

comei sgt zayed!!!

mcm muka mama dia :)

Tengku Fauziana said...

cantik nyer romper baju melayu dia..hihih

LYAfrina said...

comeynya kak zara..cam princess muslimah dah..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016