Riza Ameer Zayed | Maternity Potrait

Salam Khamis semua..lompat jap citer raya..kali ni entry yg lebihhhhh backdated..hihi..just nk tepek some pics masa buat maternity potrait dulu..lama giler kot amik gmbar ni sblm baby lahir kan which is bln may..tp cd n album baru dpt maka barulah share pic..tak banyak pon pic yg photog bagi..mane yg print dlm album, yg tu jekla yg ada dlm cd...huhu..mcm sayang plak rasa sbb mcm ada banyakkkk lg gmbar amik mase tuh..=p

So lyn jekla ye..mama's 3rd maternity moments..^_^























Photoshoot by Suhana Kamal Photography..nasib baik jugak jumpa kakak photog ni so mama tadelah nak segan sgt pose tayang2 perut kan..hahahaha..nway, bakal rindu ngan moments2 time mengandung dulu..yekla, tak tau kan pasni ada rezeki lagi ke tidak bwk perut sekali lg..^_^

 

9 comments:

LYAfrina said...

alahai..comeynya..
serius teringin.. huhu
eyh..ni kat tmn gelora kan?

QasehnyaRania said...

wah.bestnya.. saya tak terbuat pon.dok nak nak last sampai dah terberanak pon.nasib ada yg sndiri ambik.bolehla.kenangan ktnya kan :)

a’aaa.. saya pon dh rindu momen masa pregnant hri tu.40minggu rasa mcm skjap je.tunggu 6 tahun.skit bsalin pon x terasa.

mamaarifakeem said...

Best moment in life...
Huhu.. kite pun rindu nak preggy lgi..hu...

mama tisya said...

best lily slalu ada session photoshoot

Adlin Mohamad said...

huwaaaa nape last peknen dulu x tergerak nk buat huhuhuhu ...
serius lawa2 pic liliy ...

salwana nordin @ che'wa said...

rajin lily buat maternity photo shot:)

smua gamba cantik2 belaka..

akak tak penah buat..tgk org buat mcm best..ntah la ada rezeki nnt nk try :)

Nad MamaZN said...

bestnya lily!
cantek gmbr2 nya
mesti rindu saat2 preknen kan? hehe
alaaa nak preknen jugak :/

~MommyAqilMedina~ said...

Akak..gambar sangat cantik!!suka tengok..memang berbaloi lah bayar..tempat pon super duper cantik..kena frame ni tau..hehee

aLyNnZ said...

seronoknyer ada jugak gambar kenangan waktu preggny..betull tgk balik pic waktu preggy rinduuu..ni oun br beberapa bulan melahirkan dah rindu perut..haha..sabo je la..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016