Zareef's 5th Bday @ school

Salam hari rabu..entry bday anak bujang lagi..hihi..kalini celebrate kat sekolah plak..tadika KEMAS pangkalan udara kuantan..sume pon last minit plan..kek Ironman tempah ari jumaat mujur ada yg snggup buat..stiker utk goodies diy tumpang print kat office..goodies plak mmg sempoi sgt sbb kebetulan weken lepas anak2 sume tak sihat so tak dapat kuar jauh nak beli bekas n barang2 best sket..huhu..tkpelah..asalkan ada kan..niat nak anak n kawan2 tadika happy jek..^_^

So semalam 1 mac antar sume brg kat sekolah..tapi mama tak tunggu kat skool pon..so gmbar2 kat kelas mmg cikgu yg tolong snap n share kat gp wassap..zareef nmpak kurang ceria sket sbb die masih batuk2 lagi.actually dah 4 hari die tak gi skool sbb kedemaman..so mmg berat langkah lah kan die nak gi skool semalam..hahahaha..


Ironman cake for 5th bday..

Close up..choc cake with cream..^_^

Ni jekla bekalan utk ke skool..haha..selain kek, goreng nuget n sosej utk budak3..

Diy birhday sticker

Goodies sempoi..pakai bekas goreng pisang papa kata..hahaha..dalam letak mineral water, snek, layer cake, nata jelly ngan gula2

Gambar ni mama snap sebelum tinggalkan die kat skool..hihi

Gmbar seterusnya sume from wassap cikgu..zareef potong kek..muka kelat jek..heheh

Zareef n classmates

Ngan geng boboiboy

Ngan kawan2 princess

Sesi makan2


Dengan cikgu jue..guru kelas zareef


Comel jek budak tadika selfie kan ..:p

Sesi pemberian goodies kat kawan2..yg ni haziq anak jiran sebelah rumah

Ni rayyan kot name die..antara geng zareef dlm kelas

Muka dh penat sgt dah tu..cikgu kate smbil die bagi goodies smbil terbatuk2..huhu..


Ok..pas celebrate bday smbung belajar ye anak2..hihi...


Klaa..terima kasih utk cikgu n kawan2 yg sama2 celebrate bday zareef ni ya..next year tak tau lagi kan either leh celebrate sesame lagi ke tak..^_^

2 comments:

Nad MamaZN said...

sama jek muka zareef kat sume gambo hehe..
hepi nday zareef.. bila la dpt jumpa zareef ni :)

QasehnyaRania said...

alahai sian zareef. mcm tersenyum dlm pakse je ..
semoga cpt sembuh ye zareef. aamiin

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016